![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το τραπεζάκι κλείστηκε είμαστε καθ' όλα έτοιμοι να δοκιμάσουμε τις 300 μπύρες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την καλή μου στο συνεργείο.Εαν πάρει εξιτήριο κι εγώ μέσα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο διαβαλκανικο της Νεαπολης ![]() Η μηπως εννοεις οτι εγινες διπλομπαμπας?? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφος χωρος,καλα να περασετε παιδια και με μετρο εεεε?Τα διπλωματα σας θα τα χρειαστειτε για την αλλη εβδομαδα....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άσε γιατί θ' ανοίξουμε μεγάλο μέτωπο, έσκασε το αμορτισέρ, μάλλον από το "σετ" χαμηλώματος και το χειρότερο, μόλις πριν τρις μήνες έληξε η εγγύηση, οπότε αυτομάτως επιβεβαιώνετε ο ΓιώργοςΠ. . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλεΠΑΣΧΑΛΗ η Νεάπολη είναι πολύ ακριβή για μένα πλέον.Στις Συκιές την εχω την καλή μου και αναμένω σήμερα να την παραλάβω.Κάποια καλή ψυχή μάλλον με τις ευρεσιτεχνίες της χάλασε το ολοκαίνουριο και αταλαιπώρητο αμορτισέρ μου των δύο χρόνων.Ονόματα δεν λέμε,ξέρεις εσύ.170 ευρώ το μαλλί.Κατά 99 % θα τα πούμε απο κοντά.
Last edited by pkiriakos; 04-02-2011 at 11:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Από Εύοσμο, Κορδελιό, Σταυρούπολη, είμαστε 5. . . οι δύο διψασμένοι
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές στη Θεσσαλονίκη Τετάρτη 29/12/2010 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 36 | 30-12-2010 10:38 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη κι ότι προκύψει | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 85 | 11-12-2010 22:16 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 19-11-2010 23:54 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 110 | 18-10-2010 12:29 |
Γεύμα αγάπης στη Θεσσαλονίκη.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 26-12-2009 21:03 |