![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο καλημέρα,
Η ιστορία σου είναι πολύ δυνατή. Αυτό είναι το σχολείο που έβγαλες!! Το σχολείο της ζωής σου. Δεν έχεις την ανάγκη κανενός για να σου πεί "μπράβο" και τέτοια. Αν την είχες δεν θα είχες κάνει όλα αυτά που περιγράφεις. Περιγράφεις άνθρωπο με πείσμα, με αρχές και αποφασιστικό. Το να παίρνεις αποφάσεις για την ζωή σου είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Να ξέρεις ότι σε πολλούς ανθρώπους περνάει η ζωή τους χωρίς να παίρνουν αποφάσεις και ρίσκα για το παραμικρό (ότι είναι να γίνει άς γίνει λένε κλπ). Η ανταμοιβή σου είναι η οικογένειά σου και η αγάπη που παίρνεις από τους ανθρώπους σου. Εχω όμως μια ΜΕΓΑΛΗ ένσταση. Ο τίτλος του post είναι λάθος. Δεν καταλαβαίνω το όρο "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ". Τι θα πεί αυτό. Υπάρχει δηλαδή κάποιος που πιστοποιεί ότι είσαι "ενγράμματος" ή "αγράμματος"; Και μην μου πείς για πτυχία και τέτοια, γιατί έχω να σου δείξω ανθρώπους "γραμματιζούμενους" με πτυχία, που δεν θέλεις να τους ξέρεις και ξέρω άλλους "αγράμματους" που με τιμούνε με την φιλία τους, οι οποίο από μόνοι τους είναι σχολειό ολάκερο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σαν εμενα υπαρχουν χιλιαδες που εχουν περασει ζωρικα χρωνια και τα καταφεραν εμεις γιατι? τι ειχαμε περισοτερο μεσα στην μιζερια μας που δεν εχουν τωρα με ολλα τα καλα τους? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να ξωδεουν οι γωνεις μια περιουσια για να σπουδασουν στο εξωτερικο και τα παιδια το μονο που μαθενουν ειναι απο που θα αγωρασουν την δοση τους και τελιωνοντας τις σπουδες τους να ειναι ενα μεγαλο και ακριβο τιποτε? τι φτεει ? οι γωνεις? η κοινωνια που δεν τους εχει δοσει καποιο να εχουν σαν ιδαλμα να του μιασουν? τα ιδια τα παιδια που βλεποντας τα τηλεσκουπιδια τους κανει να αδιαφορουν για τα παντα? .... |
|
|||
|
|||
![]()
πριν χρωνια που ο μεσαιος μου τα ειχε με μια κοπελιτσα στο γυμνασιο ξερετε τα παιδικα φλερτακια ο πατερας της τον επιασε και τον απιλησε οτι θα τον δειρη. και πηρε και στο σπιτι μου και το ειπε και στην κατερινα να τον μαζεψει γιατι θα τον τσακιση. την αλλη μερα πηγα στο γυμνασιο και επιασα τον διευθηντη και που ειπα το τι εγηνε . του ειπα οτι εαν διμιουργη προβληματα ο γιοσ μου στο σχολειο θα πρεπει αυτος να με παρει τηλεφωνο και οχι να δεινη το τηλεφωνο σε αλλους γωνεις του σπιτιου μου..
με τα πολλα καλεσε τον πατερα της κοπελας στο γραφειο του και ειχε ερθει με τουπε . λογοφεραμε εντονα και του ειπα οτι εγω τα παντελονια που φωρω τα τιμω και αν ξανεενοχλιση τον γιο μου η παρει στο σπιτη μου θα του διξω το τι εχω αναμεσα στα ποδια μου .... γυριζει και λεει τι περιμενεις απο εναν αμορφοτο υδραυλικο.. γιατι ρε του λεω εσυ τι δουλια κανεις? εγω ειμαι καθηγιτης στο ταδε λυκιο μου λεει . χεστηκα του απαντησα και εγω καθηγιτης ειμαι εσυ μαθενεις στα παιδια το πως θα επρεπε να ειναι η ζωη με την Α-Β θεωριτικα δηλαδη και βγενουν στην αγωρα και χανωνται ενω εγω τους μαθενω δουλια και πως θα βγαζουν το ψωμι τους τιμια να μπορεσουν να επιβιωσουν στην πραξη και της μ@###ες και τα καθηγιτηλικια να τα πεις εκει που σε περει σε τιποτα παιδακια του νιπιαγωγιου.... οταν αφυγε μου εδωσε το χερι ο διευθηντης και μου ειπε << καλα τα ειπες γιατι μερικοι νομιζουν οτι καποιοι ειναι>> Last edited by γιαγια αρκουδα; 03-02-2011 at 14:14. |
|
|||
|
|||
![]()
κωστη το οτι ειναι μοτο φορουμ δεν συμενει οτι μονο για μοτο πρεπει να μηλαμε ... ετσι νομιζω......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ... αλλά όπως σου είπα... φαντάσου σε μία ώρα από τώρα.. στις 15:30 ακριβώς... 300 άνθρωποι να ανοίξουν από ένα thread με τίτλο... "η ζωή μου"... "τα βιώματα μου"... "πως έφτασα ως εδώ"... κλπ...
Επαναλαμβάνω... θα χαθεί το τόπι !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πραγματικά πρέπει να είσαι σκασμένος για να θες να τα πεις όλα αυτά.. Περί των 300 που θα γράψουν την ιστορία τους επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω λίγο, θέλει λίγο τάξη στο μυαλό σου για να εξιστορήσεις, και λίγο περισσότερο θάρρος όταν ξέρεις ότι θα διαβάσουν αυτό που θα μολογήσεις 3500 κόσμος με ταλέντο στο να κρίνουν ανθρώπους εκ του ασφαλούς... Πόσοι είναι άλλωστε αυτοί που ανήκουν στην κοινότητα GSForum 1 και 1μιση χρόνο και δεν έχουν αρθρώσει λέξη παρα μόνο σε αγοραπωλησίες? ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 83 | 02-10-2013 23:24 |
Να χαρώ επιλογή !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 05-07-2010 14:25 |
SOS - Επείγουσα ανάγκη αίματος !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 16-01-2010 13:29 |
Ecoriding , ανάγκη ή …μόδα; | riko46 | Διάφορα | 2 | 19-10-2009 23:00 |
Δύσκολη επιλογή! | dim | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 20-08-2009 00:29 |