![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μου αρεσουν οι γονιμες διαφωνιες!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε έμαθα πλέον...... ήμουν σίγουρος που θα υπογραμμίσεις!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και για να μην αρχίσουμε σπαμ φιλοφρονήσεων,
προσφορά και ζήτηση είναι το κουμπί. Και φυσικά ο Ελληνας έχει ένα νεοπλουτίστικο αρχοντοχωριατισμό ( νεολογισμός δικός μου, μη βαρέσετε! ), και θεωρεί ότι το φθηνό ή σε λογική τιμή προϊόν δε θα είναι καλό. Αυτό ισχύει και στην παροχή υπηρεσιών. Δε μπορείτε όσοι δεν είστε σε αυτή να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να καθορίσεις τιμή. Κι εδώ υφίσταται ανταγωνισμός κι ισχύει η προσφορά κι η ζήτηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν και είμαστε εκτός θέματος μου δίνεις την καλύτερη πάσα! ![]() κοίτα...η είδηση είναι σωστή...η νεκροψία λάθος! και εξηγούμε.ναι το 75% του αγελαδινού γάλακτος (έπεσες μέσα) είναι εισαγόμενο απο άλλες ευρωπαικές χώρες. μιλάμε για το αγελαδινό που πίνουμε φρεσκο. ο λόγος όμως που το εισάγουμε,είναι γιατί κάποια κυβερνητικά καμάρια,κάποτε υπογραψαν ποσόστωση με την Ε.Ε και έτσι,αν και υπάρχουν πολλοί κτηνοτρόφοι που θέλουν να παράγουν αγελαδινό γάλα,δεν μπορούν γιατί δεν δικαιούνται!!! δηλαδή,αν σήμερα θέλεις να παράγεις αγελαδινό γάλα δεν μπορείς. θα πρέπει κάποιος να τα παρατήσει (!!!) και να σου πουλήσει τα δικαιώματα του.όσα είναι,τόσο γάλα θα παράγεις. αν η παραγωγή είναι μεγαλύτερη απο αυτό που δικαιούσαι να δώσεις τρώς πρόστιμο! ![]() ενδεικτικά αναφέρω πως αν βρεις κάποιον να πουλάει διακαιώματα,για 10 τόνους γάλακτος που έχουν εμπορική αξία 3,500 ευρώ, θα πληρώσεις 3.000 ευρώ τι να λέμε τώρα......αυτά |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τρέλλα! Δηλαδή η ΕΕ προτιμούσε να πληρώνει επιδοτήσεις, παρά να πέσει η τιμή των προϊόντων. Και τώρα μιλάει για παράνομες επιδοτήσεις. Την ΕΕ μου μέσα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλώς αναφέρομαι στο "για πάντα". Σαφέστατα για κάποιον δημιουργό, ας πούμε τον Χατζηδάκη που πέθανε το 1994 και λήγουν τα δικαιώματα το 2064 για εμάς είναι πολύς ο χρόνος όχι όμως για πάντα. Υπάρχουν όμως και δημιουργήματα που εμείς σήμερα τα αναπαράγουμε πια χωρίς δικαιώματα όπως τα παραδοσιακά τραγούδια τις κλασικές συνθέσεις τα λεγόμενα "κοινά κτήματα". Ένας κλασικός συνθέτης ας πούμε ο Σούμαν που πέθανε το 1856 και λήξανε το 1966 τα δικαιώματά του δεν είναι για πάντα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
που θα μας επιβεβαιώσει ο tsompanis...κάποτε η ημερομηνία λήξης του φρέσκου γάλακτος ήταν 3 μέρες... Αυτό προβλεπόταν από τη νομοθεσία ώστε να απορροφούν οι "Ελληνικές" γαλακτοβιομηχανίες την Ελληνική παραγωγή χωρίς να μένουν αδιάθετες ελληνικές ποσότητες....Έτσι δεν προλάβαινε χρονικά πχ η ΔΕΛΤΑ να φέρει γάλα από τη Γερμανία σαν φρέσκο και προτιμούσε τον Ελληνα παραγωγό...πάθατε ποτέ τίποτε αν ήπιατε "ληγμένο" γάλα 1-2 ημερών ??? Οχι, δεν πάθατε γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα... Σε κάθε διεκδίκηση των βιομηχανιών, πάντα με μικρά γράμματα, ζητούσαν επιμήκυνση της διάρκειας λήξης του φρέσκου γάλακτος...αυτό φυσικά δεν ήταν δυνατόν να ακουστεί δυνατότερα και οι λόγοι είναι προφανείς... Για τσεκάρετε το γαλα στο ψυγείο σας σήμερα...οι μέρες λήξης πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον 4 ή 5.... Δεν έχω χρόνο να ψάξω, εάν η αλλαγή έγινε τη περίοδο που εκβίαζαν τους Ελληνες παραγωγούς για χαμηλότερες τιμές.... (και εδώ χρειαζόμαστε τον tsompani)..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα υψηλης παστεριωσης που βραζονται σε ψηλους βαθμους η διαρκεια, σφραγισμενο ειναι 30 ημερες. Τα υψηλης παστεριωσης δεχονται μεχρι 5 παστεριωσεις οι οποιες αναγραφονται στην συσκευασια και φυσικα αν ειναι μετα την 2η οι βιταμινες του και τα θρεπτικα συστατικα μειωνονται!! Τσοπανη.......??? |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο που άκουσα και δεν ξέρω αν είναι αληθινό για το γάλα.
Οσες συσκευασίες δεν πουληθούν, επιστρέφονται, επαναπαστεριόνονται και ξαναβγαίνουν στην αγορά. Αυτό μπορεί να γίνει έως 5 φορές. Αυτό μπορεί να το δεί κανείς κάτω απο την συσκευασία, που υπάρχει ένα μικρό μαύρο νουμεράκι 1-5. Το νουμεράκι το έχω δεί πολλές φορές, αληθεύουν ομως όσα έγραψα πιο πάνω? |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
| Ένας στους τρεις ασθενείς του HIV «δεν γνωρίζει ότι είναι οροθετικός» | riko46 | Υγεία | 3 | 27-10-2009 23:12 |
| Το θέατρο του παραλόγου στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους | nek21 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 09-09-2009 11:12 |
| αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 00:54 |
| Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 16:49 |