![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πλάκα πλάκα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωπα. Και εγώ περιμένω την πίτα να βάλω xenon.
Θα κονταροχτυπηθούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο, την έχω αλλάξει 2 φορές στο δρόμο, είναι πανεύκολο. Ο σοφός ο κατασκευαστής βέβαια, για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να κυκλοφορείς βράδυ χωρίς να στραβώνεις με τη μεγάλη σκάλα, έχει βάλει τις ίδιες λάμπες στην μεσαία και μεγάλη σκάλα. Άρα προσωρινά άμα θες, βάζεις τη λάμπα της μεγάλης σκάλας σε αυτήν που σου κάηκε και κάνεις τη δουλειά σου.
Η7 είναι και οι δύο. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ, ήδη οι προτάσεις είναι πολλές και κάποια από όλες θα ακολουθήσω, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά για να καθαριστεί, το φανάρι θα πρέπει να βγεί τελείως μιας και τα θρύψαλα είναι ανάμεσα στο τζάμι και το κάτοπτρο και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος, αν "φυσήξω" εκεί μέσα απλά θα χοροπηδάνε δεν υπάρχει μέρος για να βγουν.
Αλήθεια έχει ξανασπάσει σε άλλον η λάμπα ; γιατί άλλο "κάηκε" και την αλλάζω και άλλο έγινε κομματάκια και πρέπει να λύσω όλο το φανάρι. Κανονικά θα την έκανα μόνος μου αυτή την δουλειά αλλά δεν υπάρχει χρόνος. ![]() Έχει κατεβάσει κανένας το φανάρι, είναι εύκολο ή να μην μπλέξω, από την άλλη να την αφήσω συνεργείο μόνο για αυτό ;; Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία..... Βασίλη τα "κατέβασα" τα φώτα όσο γίνεται αλλά και πάλι οι κακομοίρηδες που είναι μπροστά μου πρέπει να υποφέρουν μιας και το εσωτερικό των αυτοκινήτων τους γίνεται σαν μέρα.... ![]() Last edited by frits; 07-02-2011 at 20:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου μπορείς να βγάλεις την λάμπα από την μεγάλη σκάλα και να την δοκιμάσεις στην μεσαία. Έτσι θα επιβεβαιώσεις οτι δεν έχει πρόβλημα το ballast. Επίσης μπορείς να την αφήσεις εκεί και να περιμένεις μέχρι την κοπή της πίτας. Φυσικά δεν θα έχεις μεγάλη μέχρι τότε.....
Το οτι έσπασε μου κάνει εντύπωση! Δεν είναι ...πρέπον! Μπορείς να βρεις λάμπες από 15 ευρώ στην Σπ. Πάτση αλλά καλό θα ήταν να πας με την παλιά - ότι έχει μείνει... - για να δείξεις στον πωλητή πως είναι τα βύσματα από τα καλωδιάκια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καταρχας,,,,εισαι ασυγχωρητος...εθεαθης σημερα στις 15 :40 στην λ.Αθηνων.....σε χαιρετισα...αλλα επειδη ημουν με στο σκουτερ....μαλλον μεκλασεσ,,,!!!! ![]() ![]() ![]() το φαναρι βγαινει αρκετα ευκολα...αρκει να γνωρίζεις!!! ![]() ![]() η χοντρουλα μου ειναι ακομα στον γιατρο.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Για την μηχανή σου πάω να γράψω στο δικό σου ποστ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ PHILIPS.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι Philips βγαίνουν μόνο σε D2S/R κλπ, και όχι σε απλά ΧΕΝΟΝ συστήματα.....
Last edited by gepol; 08-02-2011 at 11:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Xenon μία λάμπα | gandreas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 26-12-2010 19:01 |
Πώς αλλάζει μια λάμπα..... | evan400f | Ανέκδοτα | 10 | 02-12-2010 10:44 |
Καμένη λάμπα R1200GS | digitalsoul | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 22-08-2009 01:47 |
Πόσες φορές πήγατε να αγοράσετε μία λάμπα τύπου Xenon!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 28-04-2009 13:21 |