![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να στρέψουν όλο τον κόσμο εναντίον τους..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το δικαιωμα της απεργιας ειναι αναφαιρετο,μην κοιταμε μονο την παρτη μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() όπως και το γεγονός ότι στις απεργίες έβαλαν ρεπό για μην χάσουν το μεροκάματο.. ![]() όπως και το ότι κάνουν στάση 11:00-16:00 και φεύγουν μία ώρα πρίν και πάνε μία ώρα μετά..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιλούσα χθες φίλο μου οδηγό στα αστικά. Δεν έχει καμία όρεξη να συνεχίσει αυτό το βιολί. Χάνει μεροκάματα κι έχει οικογένεια. Χθες που είχαν γενική συνέλευση είπε ότι δεν πήγε διότι δε βλέπει πως μπορεί να ψηφίσει για κάτι που δεν έχει ενημερωθεί. Ουσιαστικά το προεδρείο τους κάνει παιχνίδι, Θεός οίδε γιατί....
Είπε ότι στην επόμενη στάση, αν δουλεύει μέχρι τις 13.00, θα βάζει κόσμο μέχρι τις 12 και μετά θα πάει το όχημα να το παραδώσει. Θα θας ξύλο ρε του είπα, κούναγε το κεφάλι..... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάμε να βρούμε τους Παλαιολόγους! Κυριακή 06/06/2010 | siraxanz | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 175 | 06-07-2012 22:07 |
| Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 16-02-2011 17:50 |
| Μπορούν να ψοφήσουν όλοι τους... | ckk | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 24-01-2011 00:26 |
| Θέλουν να φύγουν και δεν τους αφήνουμε! | ckalfas | Μου τη δίνει που ..... | 5 | 21-12-2010 10:19 |
| Ανδριανόπουλος: Τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 15 | 29-08-2010 23:07 |