![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ειμαι τοσο ευκολοπιστος οσο μερικοι απλα και μονον επειδη με βολευουν αυτα που λενε καποιοι, χρειαζομαι και άλλα στοιχεια για να πιστώ!! Το να ερθει και να μου πει καποιος ''ρε η γυναικα σου σε απαταει...'' θα τον κοιταξω με συμπονια και θα τον συλυπηθω για το ''πτωχο μυαλο του'', αν ομως μου φερει και καμια φωτογραφια τοτε θα εχω εναν σοβαροτατο λογο να τον πιστεψω.....αφου βεβαια ψαξω την φωτο για την γνησιοτητα της!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κουμπαρο σου στο αυτοκινητο και αφου τους ακολουθησα τους ειδα να μπαινουν σε γνωστο ξενοδοχειο ημιδιαμονης.τωρα τους βλεπεις? τον ρωταει ο συζυγος.οχι γιατι ανεβηκαν σ ενα απο τα δωματια του ξενοδοχειου του απανταει.να βλεπεις αυτη η αμφιβολια θα με φαει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() που το θυμηθηκες;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
μα το ανεφερε ο γιωργος ο δυσπιστος παραπανω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν ανώτατος αξιωματικός θυμάται την παρουσία της Lockheed 20 χρόνια …έχει υποστεί λοβοτομή! Εάν οι σημαντικές αποκαλύψεις είναι, οι αδύνατον να ελεγχθούν , ιστορίες κατασκοπευτικού θρίλερ, τότε κάθε έννοια λογικής και σοβαρότητας χάνεται.
Τα ονόματα που αναφέρονται ,όπως και δεκάδες αλλά, <<παίζουν>> στα σαλόνια των μυστικών υπηρεσιών πολλά χρόνια. Ποιος ο ρόλος και ο σκοπός τους δεν…. Εξάλλου αν το γνωρίζαμε, θα είχαν αποσυρθεί και αντικατασταθεί άμεσα. Άτομα που τριγυρίζουν γύρω από ηγέτες …ιστορικά αινίγματα …Β.Ζαχαρωφ ,Ι.Διακος, πράκτορες όπως ο Μπαλφουρ …ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα και αποδείξεις το ρόλο που έπαιξαν στην ιστορία μας , ακόμα και σήμερα που έχουμε πλήθος στοιχείων γι αυτούς (πόσο μάλλον στις μέρες της δράσης τους) . |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ιστορία του Ελληνικού μοτοσυκλετισμού | frits | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 06-11-2009 12:48 |
Μέχρι 30-11-09 ο Πανελλήνιος Έρανος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 26-10-2009 22:56 |
Ψηφιακό αρχείο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου | Arkas | Κινηματογράφος | 7 | 01-09-2009 07:17 |
VIDEO ΣΟΚ από δολοφονία κοπέλας στο Ιράν | georgekostas | Διάφορα | 7 | 26-06-2009 10:51 |
Μπαζάρ των εθελοντών νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού | skippybi | Επικαιρότητα | 5 | 04-04-2009 19:35 |