![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Από την εμπειρία ενός δημοσιογράφου μέσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος.
Γιατί πάντως οι ιπτάμενοι της ΠΑ να παίρνουν σύνταξη πριν τα 65 τους και μάλιστα επίδομα γι αυτά που κάνουν; Αδικία δεν είναι; Στα 60 τους δεν θα μπορούσαν να είναι ετοιμοπόλεμοι για αερομαχίες;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πές τα ρε Γιώργη
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τα είδε όλα ο Στήβ ..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει λέμε, του φεύγει το αίμα και κρασάρει ο εγκέφαλος η κάτι τέτοιο Γιώργο??
|
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς αυτό συμβαίνει Χάρη. Αδειάζει το κεφάλι του από το αίμα γιατί δεν έχει εκπαιδευτεί να "σφίγγεται" και να το περιορίζει.
|
|
|||
|
|||
![]() Τον πιλότο τον ακούτε με πόσο άνεση μιλάει;Είναι όλα τα λεφτά εεεεε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα θυμίζει κάτι από την ταινία Cocoon, που παίχτηκε την δεκαετία του '80. Από 60 ετών κ πάνω πέταγαν οι πρωταγωνιστές... Η κυβέρνηση ψάχνει το ελιξήριο κ μόλις το βρεί.....απογειώθηκε το έτος που θα παίρνουν οι εργαζόμενοι σύνταξη... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() G Lock .....!!!!! ωραίος ο Steve, καλά δεν του είχε πει κανένας για τις αναπνοές ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1982 είμαι στην Αγχίαλο σμηνίας μηχανικός αεροσκαφών πίστας, διότι έτσι μετέφρασε το επιτελείο τις σπουδές μου σε air space materials. Έρχεται ο Καβαθάς για πτήση. Στο briefing ήταν άνετος του στυλ ‘εγώ έχω 1,700 ώρες πτήσης’ και τέτοια. Του έκαναν, με ένα F5B, κάτι ανάλογα φαίνεται και όταν τον’ πιάσαμε’ δεν μπορούσε να κατέβει από το cockpit – όταν τον κατεβάσαμε δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος – τον ξαπλώσαμε για 15 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα – όταν επιτέλους βρήκαμε τον οδηγό, που είχε πάει για μπάνιο και τον πήρε το νοσοκομειακό της μονάδας για το ιατρείο – ο σμηνίτης μάζευε εμετούς 3 ώρες από την καλύπτρα και όπου αλλού είχε χωθεί και μετά στην απομαγνητοφώνηση που ακούσαμε, φώναζε κάτι σε ‘βράχια – Γιάννη πρόσεχε τα βράχια’. Ο χειριστής βέβαια λεγόταν Γιώργος και δεν τον πέταξε στα βράχια. ΜΕ στολή G, που εδώ ο καψερός δεν φοράει. Του έφυγε το κλανίδι.
Το τρομερότερο ήταν που όταν συνήλθε έλεγε μαγκιές. Και βέβαια στο επόμενο τεύχος των 4Τ, εξήρε την ΠΑ και την Πολεμική Μονάδα 111 της Αγχιάλου αλλά και το σθένος ΤΟΥ και τις αντοχές ΤΟΥ ![]() Ο καημένος. Ζει ακόμη αυτός? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|