![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την περασμένη φορά στην Αττική οδό, παρά την σύστασή τους, δεν έσπρωξα την μπάρα. Δεν την άνοιγαν και αυτοί. Σου λέει ‘BMW έχει – πλούσιος είναι, θα βιάζεται’.
![]() ![]() Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είχα πιάσει την λωρίδα και δεν κουνιόμουνα. 3 – 4 – 5 – 6 λεπτά και μετά άνοιξαν. Φανταστείτε να το ήξεραν αυτό οι ‘τζαμπατζήδες’ των διοδίων. Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τα πάντα, ΝΟΜΙΜΑ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχως ο Ρεππας επαληθευεται με τον καλυτερο τροπο!!!!! Νομιμα? καλα, αν ποτε σου ερθει η λυπητερη να πεις στο δικαστηριο ¨η στην Εφορια μα......''ημουν νομιμος(!!!!)'' και ουτε τωρα θα σας πληρωσω!!! Last edited by GeorgeP; 27-02-2011 at 12:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Η επιμονή σου και ο μονοπλευρος τρόπος που παρουσιάζεις τα πράγματα είναι απο εκνευριστικά εως αξιοπερίεργα!
Και μόνο η φράση "δικαίωση Ρέππα" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οοσ για την ''δικαιωση Ρεππα'' περι τσαμπατζηδων, εσυ πως κρινεις το ''δεν πληρωνω'' σε φτιαγμενους ηδη δρομους και με επαρκεστατο παραπλευρο αυτων δικτυο? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Καλα, εσυ δεν την παλευεις καθολου και ας μην το εχεις παρει ακομα χαμπαρι ![]() Σε ποια χωρα ζεις; Απο που ποσταρεις; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το ειχα δει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και συμφωνω σε αρκετα απο τα λεγομενα σου εχω μια απορια για το τελευταιο σου post. Τι ακριβως σημαινει και με επαρκεστατο παραπλευρο δικτυο. Φανταζομαι οχι πεταμενη-ξεχασμενη απο τον θεο ασφαλτος η οποια αν εισαι τυχερος σε οδηγει στον προορισμο σου? Εγω λογου χαριν μενω Χαλκιδα και εργαζομαι Αθηνα. Ειαμι υποχρεωμενος δηλαδη με την μηχανη καθημερινα να πληρωνω διοδια για να μπορω να ζησω την οικογενεια μου. Αν καποια στιγμη δεν μπορω να πληρωνω καθημερινα τα διοδια,θα ηθελα να εχω μια εναλλακτικη οδο η οποια δεν θα ειναι τοσο γρηγορη(σεβαστο απολυτα αυτο) αλλα θα ηθελα τουλαχιστον να ειναι ασφαλης για την μετακινηση μου. Ας ειναι μιας λωριδας και ας κανω εκδρομουλα αλλα ας ξερω τουλαχιστον οτι δεν κινδυνευω απο την νταλικα που θα βρεθει απεναντι μου σε εναν καροδρομο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ελλαντα είμαστε ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε πως ΔΕΝ πληρώνουμε ΔΙΟΔΙΑ... | MARK | Διάφορα | 4 | 29-11-2010 07:35 |
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ | TARKAS | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 27-11-2010 10:05 |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 18:53 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ | MARK | Χρήσιμα | 32 | 23-03-2010 14:56 |