![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς για να τελειώσει ένα τέτοιο ταξίδι στον προορισμό του, πρέπει κάπου εκεί να είναι τα καθημερινά χιλιόμετρα.
Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Μήπως το έχω ξανακάνει; Εγώ πάντως έχω σκοπό να ξεκινήσω προς τα εκεί και όπου φθάσω. Άγχος και βιασύνες δεν θα υπάρχουν. Όπου φθάσουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Ηλία μπράβο για την τόλμη να ξεκινήσεις να οργανώσεις κάτι τέτοιο! Συμφωνώ απόλυτα πως οι σύντροφοι που θα σε ακολούθήσουν πρέπει να έχουν ανάλογη εμπειρία αυτογνωσία και καλή εξοικίωση με τη μηχανή τους για να είναι επιτυχημένο ενα τέτοιο ταξίδι! Ειναι αρκετά απαιτητικό όσο εύκολο και αν ακούγεται! Το διάστημα που λες είναι το πιο ενδεδειγμένο απο άπο άποψη συνθηκών καιρού και οδοστρώματος!
Μακάρι να μπορούσα να είμαι ένας απο εκείνους που θα σε συντροφεύσουν αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμένα απο άποψη κυρίως χρόνου και πολλών άλλων βέβαια! Όπως και να έχει ζηλέυω και εύχομαι να πραγματοποιηθεί και για τη δική σας ευχαρίστηση αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους (χωματερούς) που το μυαλό μας θα είναι μαζί σας! |
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλο .Μακαρι να βρεις καλη παρεα και ολα θα γινουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
λεω να σου βγαλω την τελευταια μερα!
Νεστοριο-Καστορια-χιονοδρομικο Βιτσιου-Τριβουνο-χιονοδρομικο Βιγλας-Ακριτας-Κρατερο-Υψιπεδα Μπελα Βοδα-Αγιος Γερμανος Πρεσπων!! Καλη επιτυχια στη σχεδιαση και στην εκδρομη!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το κραταω για την σχεδιαση. Ηδη εχω αρχισει να μαζευω πληροφοριες και θα ξαναδιαβασω και το σχετικο αρθρο του Σπανου στο moto. Πανω εκει αλλωστε θα βασιστει και το δικο μας, γιατι ειναι δοκιμασμενες διαδρομες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θ αγχωθουμε για το ποσα χιλιομετρα θα βγαζουμε την ημερα. Και φυσικα αν δουμε οτι δεν βγαινει, απο καποιο σημειο και μετα το κοβουμε απο ασφαλτο ή παμε χωμα μεχρι εκει που αντεχουμε. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
| ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | george1968 | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 09-03-2010 16:50 |
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ | boxerakias57 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 05-09-2009 12:42 |
| ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 22 | 29-08-2009 16:00 |
| ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | Γεώργιος Γαϊτάνος | Ανέκδοτα | 22 | 06-04-2009 16:39 |