10-03-2011, 18:43
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490
SUZUKI DR 650 SE
BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Φιλε Κωστα,
ασε την ανεργια κατα μερους, δεν ειναι αυτη η αιτια που εχω αυτες τις αποψεις!!! τις ειχα και πριν απο αυτην!
Ναι ειμαι κυνικος, ναι ειμαι ακραιος οσον αφορα τους αστεγους και άλλες ομαδες ανθρωπων οπως ναρκομανεις, βαπορακια, εμπορους κ.λ.π. Απλα δεν με ενδιαφερουν αυτες οι ομαδες ανθρωπων!!
Η Ελλαδα δεν ειχε αστεγους σε πολυ δυσκολοτερους καιρους π.χ. μετα τον Β'Παγκοσμιο Πολεμο, και μεχρι την μεταπολυτευση οπου και σταδιακα αρχισε να αποκτα....γιατι αραγε???
Την 15ετια '50-65 οι ελληνες εφευγαν μεταναστες, αστεγοι ομως δεν γινοντουσαν.
την 10ετια 45-55 οι μαναδες εδιναν για υιοθεσια τα παιδια τους γιατι δεν ειχαν να τα ταισουν αλλα αστεγοι δεν γινοντουσαν
Ολοι κουτσα στραβα δουλευαν και τα εφερναν βολτα.......αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!!!
Οι αστεγοι ειτε ελληνες, ειτε Γαλλοι, ειτε αμερικανοι ειναι φιλε μου καλε...... κουλτουρα, οι ιδιοι το διαλεγουν (ειτε ειναι τεμπεληδες ειτε ειναι οικονομικοι ατυχησαντες) δεν τους το επιβαλει κανεις.
Αν θελεις να εισαι ανθρωπιστης καλα κανεις και πρεπει, αλλα δειξε τον ανθρωπισμο σου σε παιδακια ορφανα, σε παιδακια παρατημενα, σε αρρωστους (οπως εχεις κανει ηδη) ....οχι σε αστεγους! Τα παιδακια και οι αρρωστοι δεν επελεξαν τον τροπο που θα ζησουν, οι αστεγοι ομως ναι!!
|
Μα είναι ποτέ δυνατόν να βάζεις στον ίδιο παρανομαστή τους εμπόρους ναρκωτικών με τους αστέγους???
Κάτι σου διαφεύγει. Το να είσαι άστεγος είναι συνειδητή επιλογή?
|