GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-03-2011, 20:27
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
Πες τα ρε παλίκαρε, να αγιάσει το στόμα σου!!!

Διαβάζω πολύ καιρό τα ποσταρίσματα σου και δεν εννοώ μόνο τα πολιτικά.

Σε αυτό το forum αν και για δικούς μου λόγους δεν γράφω πια συχνά είσαι από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει. Ο κύριος λόγος είναι οι φοβερές εκδρομές που έχεις κατά καιρούς σηκώσει αλλά πέρα από αυτό είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πέρα από τα παχιά λόγια του καθενός που εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες. Μπορείς να βλέπεις παρακάτω από οσο επιτρέπεπουν στον πολύ κόσμο οι χρωματιστές παρωπίδες και έχεις αξίες και ιδανικά.
Επειδή είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι σε παρακαλώ ξανασκέψου το, είναι κρίμα να αποχωρήσεις από το forum ειδικά για ένα ........τέτοιο λόγο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι μια μεγάλη απώλεια για το gsforum.
Εμένα φιλαράκι μου κάνει και η φάτσα σου.
Φυσικά συμφωνώ σε όλα όσα λέει και ο Neo..
Reply With Quote
Παλιό 14-03-2011, 21:47
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Θα αναφερθώ σε μια κόντρα που άρχισε πριν μερικές δημοσιεύσεις ...

Τον Τάκη (wet & dirty) δεν τον γνωρίζω προσωπικά, το ίδιο και τον Γιώργο (GeorgeP), όπως άλλωστε και τους περισσότερους από εσάς. Σ' αυτό το χώρο μας έφερε η μοτοσυκλέτα μας. Όλοι συμβάλετε τα μέγιστα (πλην εμού του άσχετου) σε τεχνικά, ταξειδιωτικά, θέματα αξεσουάρ και τόσα άλλα. Πραγματικά ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών, αρκετά χρήσιμος.

Οι διαχειριστές μας, για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον (και για να τρώμε κι άλλες παντοφλιές απ' τις συμβίες ), φτιάξαν και την παρούσα ενότητα. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύσονται, αναπόφεκτα, βγαίνουν στην επιφάνεια πεποιθήσεις, πιστεύω, γνώμες για τα πολιτικά δρώμενα. Το 'χουμε λίγο σαν Έλληνες, μεταξύ καφέ και τάβλι να φουντώνουμε και μ' αυτόν τον νταλκά. Δε θέλω να πιστεύω όμως, ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας, που δε θέλει το καλό αυτού του ταλαίπωρου τόπου. Απλά, πιστεύουμε ότι αυτό θα έρθει με άλλον τρόπο, τον δικό μας. Η πρόθεση καλή λοιπόν κι αυτό κρατάω.

Τη διαφωνία σε αρκετά σημεία, με κάποιους συμφορουμίτες, την εκλαμβάνω σαν αφορμή για ψάξιμο. Κάθε κουβέντα, έστω και διαφορετική, κέρδος είναι, γιατί μας βοηθά να αναζητήσουμε περισσότερη πληροφορία. Πάντα όμως, πρέπει να σεβόμαστε την τοποθέτηση του καθενός, χωρίς να καταφερόμαστε απαξιωτικά, και υπεράνω, και βεβαίως χωρίς ύβρεις και προσβολές επί προσωπικού, που δεν αρμόζουν στην ηλικία μας, και την παιδεία μας, και στον φιλόξενο αυτό χώρο.

Σαν Νίκος, αν έχω προσβάλλει κάποιον με τα γραφόμενά μου, λυπάμαι, και ζητώ συγνώμη. Δεν θα 'θελα επίσης, οι διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις μας, που αποδεδειγμένα, ανέκαθεν έχουν πληγώσει με διχόνιες και συγκρούσεις τον τόπο μας, να μας χαλάνε κι αυτήν την παρέα που φτιάξαμε.

Το μαγαζί είναι μεγάλο, έχει πολλές γωνιές, και πολύ κόσμο. Χίλιοι καλοί χωράνε! Και κανένας να μην φύγει!

Last edited by Fuji; 14-03-2011 at 22:05.
Reply With Quote
Παλιό 14-03-2011, 22:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα φιλαράκι μου κάνει και η φάτσα σου.
Φυσικά συμφωνώ σε όλα όσα λέει και ο Neo..
ο καθενας με την ανωμαλια του.....
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης