![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΖΗΤΩ τα αθανατα ελληνικα βουνα με τους φιλοξενους ανθρωπους και τους αληθινους παπαδες. μην το σκεφτεσται καθολου, απο την ορεστιαδα μεχρι το γυθειο και την κρητη, εχουμε φανταστικα μερη που μπορουμε για λιγες μερες να παρουμε τα οξυγονα μας και να καθαριση το μυαλο μας. πασχαλη παντα τετοια.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να δωσω και τους συμμετεχοντες.ετσι για να τους θυμηθω κι εγω!
Φωτης R1100GS Νικος Africa Twin 750 Ανδρεας R 1150 GS ADV Ηλιας XLV 1000 Πανης R 1200 GS Κωστας Africa Twin 750 Γιωργος Africa Twin 750 Γιωργος R 1150 GS ADV Πασχαλης R 1200 GS Φωτης TDM 900!(2 ημερες) Στελιος R 1150 GS(2 ημερες) ΛΑΜΠΡΟΣ Nissan Terrano 2.4 Ολοι πρωην και νυν παλιοαφρικανοι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο βρε Πασχάλη !!! Ωραίες φωτογραφίες σε μαγευτικά μέρη !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι εμάς Πασχάλη. Αφού δεν τα τολμάμε εμείς, ας τα ζούμε μέσα από τις δικές σας εμπειρίες ![]() Έχει, έχει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανες εικόνες, μιας ρομαντίλας μιας αξέχατης εποχής περιπέτειας και hard core μοτοσυκλετισμού!
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ντύνονται με ιεραποστολικά άμφια, μερικοί επώνυμοι ...international προορισμοί περιπέτειας, . . ...όταν το ΑΠΟΛΥΤΟ adventure ταξίδι , στην απόλυτη φύση, βρίσκεται το πολύ, 1-2 ώρες από το σπίτι του καθενός! Ελληνικά βουνά . . ...για ανδρίζον μοτοσυκλετιστικό φρόνημα και δύσκολα θηλυκά. Τα συγκεκριμένα βουνά είναι από τα αγαπημένα μου και οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει βρίσκονται στα top του ταξιδιωτικού μου ρεπερτουάρ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά! Ζήλεψα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντρικές διαδρομές.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παλιοπαιδο, μας αναστατωσες πρωι-πρωι, μας εκανες να ζηλεψουμε, να φτερουγιζει η καρδια και το μυαλο,τωρα που ερχεται η ανοιξη και βγαζει η γης χορταρι!........παλι θα μαλωσω με την γυναικα σημερα!
και επειδη μετραμε μερες..στις 2 Μαιου φευγουμε για μια εβδομαδα για μια εκδρομουλα-διπλα απο τον Δουναβη-περνωντας απο Βουλγαρια,Σερβια,Ουγγαρια,Ρουμανια και παλι πισω απο την Βουλγαρια. οποιος θελει ερχεται(αρκει να ειναι καλο παιδι) μεχρι τωρα ειμαστε 3 καλα παιδια! τωρα σιγουρα θα μαλωσω με την γυναικα! Πασχαλη καλημερα! ![]() Last edited by AntonisKitoudis; 22-03-2011 at 09:31. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 24-05-2012 23:23 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 08:04 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 07:06 |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 18:06 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 22:42 |