![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αναιβαζω σε λιγακι κ εγω τη δικια μου κατασκευη
|
|
|
|||
|
|||
|
η κατασκευη μου αποτελειται :
φωτο 1,2 απο δυο μανομετρα-vacuum(αρνητικης πιεσης -1atm εως 0atm), φωτο 1 ενα σωληνακι 1 m κομμενο στα δυο (τη διατομη την δοκιμαζεις επιτοπου) κ φωτο 1,2 δυο κομματια κοντρα πλακε της επιλογης σας ή ο,τιδηποτε αλλο κατεβασει το μυαλο σας για να φαινεται οπως θελετε. στη φωτο 3 φαινονται οι βαλβιδες που εχουν τα μανομετρα για αποσυμπιεση την οποια κανεις μια στο τοσο η καλυτερα πριν την μέτρηση.απλα το τραβας κ το ξανατοποθετεις. Ελπιζω να μπηκαν οι φωτο παρακατω 1. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting 2. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting 3. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
μερακλίδικη δουλειά...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να και το δικό μου...
![]() ...ξέρω, απο design θυμίζει cockpit από Antonov, μου έκοψε και στραβά το plexiglass o τύπος αλλά επειδή δε μου πήρε χρήματα,ντράπηκα να του το πω. Σκέφτηκα να χρησιμοποιώ για στήριξη τη RAM mount του GPS, όχι στη θέση που είναι στη φώτο αλλά επάνω στο τιμόνι για να έχω καλύτερη οπτική επαφή με το στροφόμετρο. Last edited by nivam; 08-04-2011 at 19:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συγχρονισμός κυλίνδρων | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-03-2011 15:14 |
| Διαδηλωτές στο σπίτι του Σημίτη | gsmaniac | Επικαιρότητα | 31 | 04-03-2011 18:55 |
| Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του | arsy | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 18:50 |
| Εσύ τι ώρα γυρίζεις στο σπίτι; | adventure | Ανέκδοτα | 36 | 16-12-2010 01:39 |
| BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 14:27 |