![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή ξέρω ότι η παρέα έχει και λάτρεις των Σιδηροδρόμων, ο σταθμός της Κ.Τιθορέας είναι ονομαστός....αποτελούσε προσφιλή στάση τις παλαιότερες εποχές....
εκεί θα βρούμε και πολύ ωραία θέματα για φωτογραφίες... (συνήθως οι λάτρεις των Σιδηροδρόμων έχουν και το χόμπι της φωτογραφίας) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κάτι τέτοιο λοιπόν εννοούσα......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να συμπληρώσω ότι είναι ο μόνος σιδηροδρομικός σταθμός στην Ελλάδα που διαθέτει "turn table" **γερμανικής κατασκευής από την εποχή του πολέμου.
** turn table= μηχανισμός που επιτρέπει την αντιστροφή της ατμομηχανής στις σιδηροτροχιές. Σήμερα δεν χρησιμοποιείται γιατί οι σύγχρονες ντηζελομηχανές/ηλεκτρομηχανές δεν έχουν μπρος -π[ισω Last edited by aeriko; 08-04-2011 at 13:31. |
|
|||
|
|||
![]()
ή ακόμη και κάτι τέτοιο, προς φωτογράφηση από τον ίδιο σταθμό....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bασίλη φίλε, καλά να περάσετε.... Όμορφα και συνετά με τα κοκκόρια..!!!
![]() ![]() Δύο παρακλήσεις μόνο... Πρώτον, όταν ανακαλύψεις τον καλύτερο κόκκορα, στείλε μου με p.m τις γεωγραφικές συντεταγμένες στο GOOGLE MAP ..!!!! ![]() ![]() Δεύτερον, για ρώτα τον ιδιοκτήτη .... DELIVERY κάνει.... έστω με COURIER, με δική μου χρέωση !!!!!! ![]() ![]() Καλά να περάσετε...... στον δρόμο για τον κόκκορα..... Last edited by ARGI; 08-04-2011 at 14:30. |
|
|||
|
|||
![]() η βιλιτσα(ετσι την λενε οι ντοπιοι) εχει μακραν την καλυτερη προβατινα....
![]() ειναι το γυναικοχωρι του αδερφου μου και την εχω δοκιμασει αρκετες φορες... ![]() οπως και η πλατεια με τον μεγαλο πλατανο και το απιστευτο αγναντι.... ![]() καλα να περασετε φιλοι..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να μας συνοδεύσεις να μας δείξεις.... ![]() ή μήπως δεν σε αφήνουν ?????? (οι δουλειές ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η πανω τιθορεα ειναι η ομορφη.....
![]() ο δρομος σε βγαζει στην μεγαλη πλατεια και τον πλατανο και μετα αν εχεις ορεξη για περπατημα,πηγαινεις και στην σπηλια.... ![]() ευχαριστω για το καλεσμα,αλλα λογω μεγαλης εβδομαδας ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάμε για Ανω Τιθορέα, εκεί είναι το Πλατάνι και οι προβατίνες.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αθήνα - Λονδίνο | Xanthi | Ανέκδοτα | 15 | 20-01-2011 12:38 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 15:55 |
Η Αρχαία Αθήνα | syan | Πολιτισμός | 11 | 22-01-2010 06:26 |
Βουλκανιζατέρ Αθήνα | Albatros | Χρήσιμα | 6 | 19-01-2010 20:51 |
Αθήνα - Ταγγέρη | cortomaltese | Ταξίδια στο εξωτερικό | 24 | 19-06-2009 14:29 |