![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Teo 71
2. Dent(Δπλος) 3. sakis (διπλός) 4. paschalis (Μονός) (σκηνή) 5. tatoopanther (διπλός) 6. Napgeo 7. Commander (διπλός) 8. moby gr (Διπλός) 9. KAS(διπλός) 10. Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) (σκηνή) 13. Xanthi & Frits (διπλοί)??? 14. Mits70..... 15. Staga1200 (μονός) 16.Motovlamenos (διπλός) 17. REK..... 18. Siraxanz (διπλός) (σκηνή) 19. GsManiac (διπλός) (σκηνή) 20. Tsompanis ?? (σκηνή) 21. Jefe & Syvaris 22. Kossos ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
22 μηχανές 1,5 μήνα πριν την εκδρομή... ![]() ![]() ![]() Σε 1 μέρος που έχει μόνο 4 ξενώνες... Άλλοι μονοί που θέλουν μόνοι τους..
Άλλοι μονοί που μπορούν με άλλους.. Άλλοι διπλοί.. Άλλοι σε σκηνάκια.. Άλλοι που το σκέφτονται... Άλλοι που θα πάρουν άδεια Παρασκευή... Άλλοι που δεν θέλουν να πάρουν άδεια... Και εγώ να γυρνάω στις 10 και να βρίσκω 5-6 σελιδες σπαμάρισμα... Μήπως να έπαιρνα μία γραμματέα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τρελος ραφτης,μακρια κλωστη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1. Teo 71
2. Dent(Δπλος) 3. sakis (διπλός) 4. paschalis (Μονός) (σκηνή) 5. tatoopanther (διπλός) 6. Napgeo 7. Commander (διπλός) 8. moby gr (Διπλός) 9. KAS(διπλός) 10. Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) (σκηνή) 13. Xanthi & Frits (διπλοί)??? 14. Mits70..... 15. Staga1200 (μονός) (σκηνή) 16.Motovlamenos (διπλός) 17. REK..... 18. Siraxanz (διπλός) (σκηνή) 19. GsManiac (διπλός) (σκηνή) 20. Tsompanis ?? (σκηνή) 21. Jefe & Syvaris 22. Kossos (μονός) (σκηνή) |
|
|||
|
|||
![]()
Εκείνες τις ημέρες, είχαμε προγραμματίσει να πάμε στα Ιωάννινα, πιστεύω όμως να σας συναντήσουμε σε κάποιο από τα μικρογεύματά σας, ή σε κάποια στάση για τσάι, μιας και θα μας χωρίζουν μόλις 55 χιλιόμετρα. . . αλλά τι χιλιόμετρα!!!
![]() Καλά να περάσουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε όλα τα φιλαράκια για την συμμετοχή τους!
Προμηνύεται φανταστική εκδρομή!!! . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο μου,
η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να βρίσκομαι Αθήνα, Παρασκευή όλη μέρα και Σάββατο πρωί. Οπότε προς μεγάλη στενοχώρια μου θα είμαι μακρυά σας σ' αυτή την υπέροχη εκδρομή... ![]() Ωστόσο, για να μου χρυσώσω το χάπι ![]() σκέπτομαι να οργανώσουμε καμμιά χωμάτινη για τους μη συμμετέχοντες στο Συρράκο. Βέβαια, θα μου πεις, πού θα τους βρώ, αφού όλο το φόρουμ, θα είναι μαζί σας! ![]() Έχει ο Θεός... ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|