![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπτικώς τι σου δείχνουν;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπτικά δείχνουν σε καλή κατάσταση, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και πολυκαιρισμένα. Αυτό που με ανησύχησε και έθεσα το ερώτημα είναι ότι τελευταία το ABS ενεργοποιείται πιό εύκολα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάνο, γνωρίζεις το DOT των ελαστικών σου?? Επίσης, από εμπειρία, τα Bridgestone έχουν μία τάση να ξεραίνονται απότομα (η γόμα) χωρίς πολλές πολλές προειδοποιήσεις...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα να το δώ, αλλά δεν νομίζω σε αυτή τη φάση να έχει άμεση σχέση το DOT.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασικά, από το DOT ξεκινάμε Πάνο μου...
Αν το ελαστικό έχει DOT π.χ. 2009 (που σημαίνει τέλος Μαΐου 2009) σημαίνει ότι είναι ήδη 2 ετών... δεν έχει σημασία πόσο το έχεις εσύ αλλά πότε κατασκευάστηκε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σημασία έχει το πόσο αδούλευτα είναι τα ελαστικά σε συνάρτηση και με την ημ παραγωγής....Σε 11 μήνες τα ελαστικά του Πάνου έχουν "δουλευτεί" αρκετά και συνεχώς αποκαλύπτονται νέες στρώσεις ελαστικού, δεν είναι παρατημένα να ξεραθούν....άρα τα 17κ χλμ δεν είναι απαγορευτικά.....Σίγουρα θα αρχίσει ίσως να παρατηρεί πρόωρη ενεργοποίηση του antispin, ιδιαίτερα σε σαμαράκια με ανοιχτό γκάζι.....
εγώ θα τα άλλαζα αμέσως, γιατί άν σου μπει η ιδέα στο μυαλό, δύσκολα θα φύγουν οι αμφιβολίες για τη ποιότητα των ελαστικών σου... ![]() μεγειά...... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και βέβαια δεν είναι πολυκαιρισμένα ![]() ![]() ![]() Αν οπτικά έχουν ακόμη ψωμί, εγώ - το τονίζω εγώ-θα τα άλλαζα το φθινόπωρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να τα αλλάξεις. Last edited by kostas_366; 19-04-2011 at 15:19. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
F800GS: Αντικατάσταση θερμαινόμενων grips | yns | Τεχνικά θέματα - DIY | 47 | 19-11-2013 18:14 |
GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA | Tonpir7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 82 | 21-03-2011 01:20 |
Αντικατάσταση ελαστικών | katsanakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-01-2011 10:38 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 21:20 |