![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για φαγητο αλλη φορα, αξιζει να κατσεις στους στροπωνες,
οπως πας απο στενη, δεν θα στριψεις αριστερα προς παραλια, αλλα θα κανεις δεξια που ειναι ο δρομος σαν πεζοδρομος, στα 30-50 μετρα υπαρχει μια ταβερνα που τα μαγειρευει ολα οπως ο καθενας στο σπιτι του, ολα τηγανισμενα με ελαιολαδο και οι μεριδες ειναι σπιτικες μεγαλες, οχι εστιατοριου, υλικα κυριως ντοπια και οχι κατεψυγμενα, και απο τιμες πολυ λογικες, οχι τουριστικες, (για τις υπολοιπες ταβερνες του χωριου δεν εχω γνωμη γιατι δεν τις εχω επισκεφτει ακομη, αλλα εν σχεση με την στενη, η μερα με την νυχτα και σε ποιοτητα και σε τιμες) |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αναδιάρθρωση και εθνική ασφάλεια: Πανικός και εξέγερση... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 14-04-2011 22:41 |
Πιο εθιστικά και από τα ναρκωτικά για τους νέους: κινητά και twit | SenseiG | Χρήσιμα | 2 | 09-04-2011 10:37 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 02:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 00:29 |
Γειά και χαρά και από εμένα | loulou1100gs | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 05:21 |