![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι μονο ψιλοφαγωμενη!!!!!Σαν κυματιστο πατατακι ηταν!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φόλε μου καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μπορεις να μου πεις τι εργασίες εκανες στα 50.000 χλμ και πιο ήταν το κόστος γιατί και εγώ κοντεύω τα ίδια χλμ και θέλω να γνωρίζω τι γίνεται.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλησπερα και χρονια πολλα επισης. Αν εχεις λιγη υπομονη θα παραθεσω παρακατω τι περιλαμβανει το service στα 50.000χλμ και τι επιπλεον εκανα εγω!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Και συνεχισαμε με το service,το οποιο ειναι ενα τυπικο των 10.000χλμ.
Δηλαδη:σάρωση0003.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
*ΔΕΝ αλλαξα φιλτρο αερος γιατι εχω Κ&Ν.ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ.
*Αλλαξαμε πισω δισκοπλακα,βιδες δισκοπλακας και τακακια. *Αλλαξαμε υγρα φρενων και εγινε ενδελεχης ελεγχος στο συστημα. *Εγινε συγχρονισμος καυσιμου στις πεταλουδες..... *Και εγινε τρομερος ελεγχος γυρω γυρω και πανω κατω στη μοτο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Και μερικες τελευταιες απο ρυθμιση βαλβιδων και συγχρονισμο......_DSC0122.jpg_DSC0125.jpg
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον κάποια φορά θα ξέχασες να αλλάξεις τακάκια πίσω και την πλήρωσε ο δίσκος. Πίσω δίσκο συνήθως στα 200.000χλμ αλλάζεις σε αυτές τις μηχανές, μπορεί και παραπάνω. Ο κατασκευαστής πάντως σου έφτιαξε αυτήν τη μηχανή για να φρενάρεις μόνο με τον δείκτη του δεξιού σου χεριού. Τίποτε άλλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πίσω δισκόπλακα + τακάκια άλλαξα και εγώ στα 57,000χλμ . Χωρία να πατάω πίσω φρένο.
![]() Έχεις και θόρυβο διαφορικού στα 50,000χλμ? Γενικότερα ικανοποιημένος? ![]() Ωχ, έχεις κι άλλο? Last edited by ckk; 28-04-2011 at 18:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απολυτα ικανοποιημενος. ![]() Και βεβαια εχει κι αλλο!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SERVICE στα 40.000χλμ | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 45 | 27-05-2010 17:23 |
| SERVICE στα 40.000χλμ | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-04-2010 17:14 |
| Και σε αλλα με υγεια σερβις 20.000χλμ!!! | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 20-12-2009 23:35 |
| Κίνηση σε άμμο και χιόνι...αλλα πως????!?!?! | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 31-01-2009 13:55 |