![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λόγω φάτσας;
(πέσαμε πάλι στην πλάγια μείωση του αντιπάλου ώστε να απαξιωθεί "επαγωγικά" κάθε σοβαρό που μπορεί να λέει) κάαααλα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην βαζω παραθεσεις τωρα......βαριεμαι!! |
|
|||
|
|||
![]()
xmmm
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by ckk; 02-05-2011 at 13:01. |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΛΑ τα περιμενεις απο το κρατος και τους πολιτικους φιλε Χρηστο? Μα ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ????????
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ???????????? Θελεις βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου? χωρις νομους και τριβολους δεν μπορεις δηλαδη ΕΣΥ ως οντοτητα να λειτουργησεις?????????????? Δεν ξερεις πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος?? Οσο για τα παραπανω αλλοπροσαλλα(συγνωμη) που γραφεις, εχεις παει ποτε σε πολεοδομια με ολα τα χαρτια στο χερι ενα-ενα, και μαλιστα γραμμενα απο το χερι του ιδιου πολεοδομου που υποτιθεται θα σου εβγαζε την πολυποθητη αδεια και να σε καθυστερει ΜΗΝΕΣ γιατι ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝ ΑΛλΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ του 10% της αξιας της ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕ?????? μαλλον οχι!!!!!!!! Εγω ομως ΝΑΙ!!! Εχεις παει σε τελωνειακο να κανεις δουλεια με ολα τα χαρτια στο χερι, ενα-ενα, οπως εκανες 30 χρονια τωρα και επειδη αυτην την φορα ΔΕΝ ειχες το απαιτουμενο μπαξις εφυγες απρακτος????? Μαλλον οχι Εγω ομως ΝΑΙ!!!! Μην κοιτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα αλλα κοιτα τι μπορεις εσυ να κανεις για την πατριδα!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κάνει η πατρίδα αυτά, που θέλω εγώ να κάνει για μένα, και είναι όλα ηθικά και άμεμπτα σε διαβεβαιώ – και ξέρω να τα ξεχωρίσω όταν τα κάνει, τότε και εγώ θα κάνω ότι χρειασθεί για εκείνη. Έχω καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και την γιαούρτη. (Επειδή είμαι και λίγο λαϊκός) ![]() Last edited by ckk; 02-05-2011 at 16:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, μειώστε τα μεγέθη των πολύχρωμων και πλουμιστών γραμματοσειρών σας και αυξήστε την πειστικότητα των ασθενών μέχρι στιγμής επιχειρημάτων σας...
Αλλιώς χαλάτε και αυτό το ποστ όπως κάνετε με τόσα άλλα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να μην ξαναγίνει όμως, θα ήθελες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Τόσο των ασθενών επιχειρημάτων μου στο συγκεκριμένο thraed, όσο και χαλασμάτων διαφόρων Posts / threads. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρηστο, θα συμφωνησω με τον Gemara, η ογκωδης γραμματοσειρα δεν ειναι απο μονη της επιχειρημα πειθους!!! Ετσι οσο και να φωναζεις δεν με πειθεις και ισως δεν πειθεις και άλλους! Οσον αφορα εμενα, και θα τελειωσω το ποσταρισμα μου με αυτο, δεν μπορω να συζητω πολιτικα θεματα με καποιον που ολα τα επιχειρηματα του ειναι ''ας κανουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ αυτα που πρέπει (¨η που θελω ΕΓΩ γι ΕΜΕΝΑ) κι εγω θα ακολουθησω'', διοτι παντα θα υπαρχει κατι που δεν εκαναν για σενα οποταν παντα θα εχεις το άλλοθι του ''αφου δεν μου εκαναν αυτο....''. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου φιλε Χρηστο!! Σημ. Ο εκτελωνισμος αυτοκινητου οταν γινεται απο ιδιωτη για ΕΝΑ αυτοκινητο ειναι ετσι οπως το λες. Οταν ομως γινεται απο εκτελωνιστη ο οποιος εκτελωνιζει καθημερινως δεκαδες αυτοκινητα.....¨η απο υπαλληλο γραφειου που καθε μερα κανει εναν αποπλου/καταπλου πλοιου, ητοι 30 τον μηνα....τοτε το πραγμα αλλαζει πολυ!!!! Χωρις μπαξις (20ε ανα διασαφιση και 20ε ανα δηλωτικο εισαγωγης σε πλοιο!!!) δεν εκτελωνιζεις ουτε ροδα και δεν καταπλεεις/αποπλεεις ουτε βαρκα!!! Μην κρινεις αυτα τα πραγματα σαν μοναδα ιδιωτης και ακουσε αυτα που σου λεει ενας επαγγελματιας του ειδους που βιωνει, τα συγκεκριμενα, 30 χρονια τωρα!!!!! Last edited by GeorgeP; 02-05-2011 at 21:45. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 09:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 22:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 19:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 22:14 |