GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #6  
Παλιό 04-06-2009, 14:06
renos Ο/Η renos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: GS1200R -07
Μηνύματα: 127
Προεπιλογή Απάντηση: Windows 7 στις 22 Οκτωβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα Vista SP1 (και τώρα SP2) είναι μια χαρά - καμία σχέση με τα Vista-σκέτο.
Η εταιρία που συνεργάζομαι είναι μόνο Vista SP2 και Server 2008 (ψιλοπράγματα, κάτι blades και τέτοια).
Και τα τρια PC σπίτι είναι Vista (και 2008), ακόμα και το "gaming" PC αφού ήθελα DX10+ και πάει μια χαρά με σούπερ βαριά games (όοοοταν παίζω), αλλά και το HTPC γιατί στο Vista έχει συμβατότητα με πράγματα όπως blue ray κλπ. αλλά και ένα video rendering engine που δεν υπάρχει στο XP.
Όταν κάθομαι σε XP νιώθω ότι είμαι στο χτες - αλλά είναι και σαφώς ελαφρύτερο στην "στοκ" μορφή του (εκτός αν αρχίσεις και σταματάς περιττά services και τέτοια στα Vista).

Αυτά για το XP vs. Vista.

Όμως ΕΙΔΙΚΑ για τα 7 συμβουλεύω να τα βάλετε όχι απλά ΜΟΛΙΣ βγουν, αλλά και τώρα που είναι σε έκδοση RC!
Είναι εμφανώς ΚΑΛΟ και ΕΛΑΦΡΥ λειτουργικό.
Σε 7 που έχω σαν δεύτερα σε δυο PC πραγματικά ψάχνω λόγο να μην είμαι bootαρισμένος σε αυτά.

Και κάτι που κάποιοι δεν το έχετε συνειδητοποιήσει και που ισοπεδώνει το πρόβλημα συμβατότητα: Τα 7 έρχονται ενσωματωμένα (για την ακρίβεια έρχεται ως free downloadable add on) με Virtual PC καινούριο το οποίο έχει έτοιμο image (ΚΑΙ LICENSED) με XP SP3! Αυτό το image παίζει και ως κλασικό virtual PC (δηλ. ανοίγει δεύτερο desktop σε παράθυρο με τα XP σας) αλλά και κάνει την μαγκιά να κρύβει το XP αλλά ΟΧΙ τις εφαρμογές που εγκαθιστάς εκεί! Δηλ. βάζετε πχ. το Office 2003 στο XP virtual machine; Το βλέπετε και στο start menu του 7 (!) και το τρέχετε ΜΕΣΑ στο desktop του 7 αλλά βλέπετε το παράθυρο του Office 2003 να είναι "XP"! Μάλιστα έχουν τους drivers για να κάνετε το ίδιο και με virtual vista μόνοι σας.

Βάλτε το.

Αυτή είναι η πρόταση μου, αλλά μην με λαμβάνετε σοβαρά υπόψη, στο παρελθόν έχω διαχειριστεί μόνο υπολογιστές τραπεζών, ΑΧΕ και υπουργείων, τι να ξέρω.

Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μικτοτσίπ στις πινακίδες μας!!!!!!!!!!!!! riko46 Γενικά - Μοτοσυκλέτα 5 17-03-2009 22:09
Δυνατότητα απενεργοποίησης του ΙΕ προσθέτει η Microsoft στα Windows. Arkas Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 0 09-03-2009 14:18
Nέος ιός προσβάλλει τα Windows. Arkas Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 2 18-01-2009 14:00
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 riko46 Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 7 09-01-2009 23:22
Μικρή παράταση ζωής για τα Windows XP Arkas Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 2 27-12-2008 14:27


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:23.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!