![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γι΄αυτό σ' αγαπάω Νάπο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γερμανικό σκούτερ; Σαν ποιο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει ένα bmw . Δεν θυμάμαι τον τύπο του αλά όταν το βλέπω σταματάω και κάνω το Σταυρό μου. Έχει μπάρες απο πάνω υαλοκαθαριστήρες και ο οδηγός έχει ζώνες ασφαλείας. Ένα έκτρωμα τι να σου λέω τώρα. Οι πιό γνώστες στο nternet ψάχτε το λίγο.... Άμ δε θα με σκάσετε μόνο εσείς......
|
|
|
|||
|
|||
|
Το C1. Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια και καταργήθηκε. Γενικά δεν πήγε καλά.
Ούτε είχε ξαναβγεί σκούτερ γερμανικό, ούτε ξαναβγήκε μετά. Δεν νομίζω να αγόρασε κανείς εξατμίσεις για αυτό. Αντίθετα για κάτι άλλα... EDIT: 2000-2002 (πω μεγάλη δουλειά). Φτιαγμένο στο εργοστάσιο του Bertone και σχεδιασμένο από αυτούς. Δυο φορές εμπιστεύτηκε Ιταλούς η BMW και δυο φορές έκανε χαζομάρα (βλέπε και Funduro και την τρομερή... αξιοπιστία του - βέβαια εν τέλη έστρωσε αλλά εντωμεταξύ το 650GS & Dakar έγιναν γερμανοτραφή και πάλι). Last edited by NLS; 02-05-2011 at 02:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μωρέ τι μας λέει ο κριτικός? Θήκη-χώρο για τα παπούτσια έχει σαν του Νάπο(υ) ?![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η δικιά μου δεν έχει!! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ::::::::::::::
![]() ![]() ![]() Πασουμάκια..... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
.....άσε που οι βαλίτσες μου τσαλακώνουν και τα πουκάμισα !!
![]() Χάρη παραξενεύτηκα με το "χορεύτρια". Νόμιζα οτι τα Paralever και Telelever "δούλευαν" !! ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Honda 2011 Crossrunner ή το honda TDM | deauman | Άλλες εταιρίες | 41 | 24-06-2011 04:04 |
| Ένα συγκριτικό που μάλλον σας ενδιαφέρει... | NLS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 02-04-2011 00:56 |
| Suzuki, In the air! | Black_Shadow | Αστεία Video | 7 | 26-12-2009 17:58 |
| SUZUKI SV 650 S | driverman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 07-12-2009 23:23 |
| Suzuki Korinthos | gemara | Αστεία Video | 7 | 20-03-2009 12:10 |