![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Καλά κρασά..... ![]() ![]() ![]() out..... |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν βλεπω μια οργανωμενη ομαδα ανθρωπων που στο ονομα του πατριωτισμου εισβαλει σε μια εκδηλωση(εκδηλωση την οποια και εγω καταδικαζω), προσπαθει να διωξει τους παρευρισκομενους αφου πρωτα τους φωτογραφησει(!),νιωθω το ιδιο ριγος και την ιδια απογοητευση που νιωθω οταν βλεπω καποιες αλλες ομαδες εξισου οργανωμενες να σπανε την περιουσια του κοσμου στο ονομα της επαναστασης.Η πατριδα μου την οποια αγαπω και υπηρετω ως Ελληνας πολιτης ,εχει νομους.Νομους που αυτοι οι κυριοι ακροδεξιοι και ακροαριστεροι,δεν σεβονται καταπατουν και παραβιαζουν.Αν οι πολιτικοι δεν μπορουν να προστατεψουν τα συμφεροντα της πατριδας μας ας τους στειλουμε σπιτια τους,για αυτο εχουμε το εκλογικο μας δικαιωμα.Οι τραμπουκισμοι τα νταηλικια και οι αυτοδικιες ειναι πραξεις καταδικαστεες απο την λογικη και την συνειδηση μου.Εαν οι αγαπητοι και σεβαστοι συμφορουμιτες ταυτιζονται με τετοιου ειδους φασιστικες και ΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορες τοτε θα παρακαλουσα τους συντονιστες να με διαγραψουν απο το φορουμ.
φιλικα Κωστας |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
+ 1000
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1200 Εξάλλου δεν υπάρχουν πια δεξιοί και αριστεροί, μόνο διαφορετικές "εταιρείες". |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παιδιά ήρεμα, αλλιώς παίζετε στο ίδιο γήπεδο, το ίδιο παιχνίδι και φυσικά, έτσι, θα έχετε και τους ίδιους χουλιγκάνους για φιλάθλους!!!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι (ρατσιστικό?), πόσο μάλλον οι αντιλήψεις, εξ' ου και οι αντιδράσεις!!!!!!!!! Η κοινωνία δεν αλλάζει με απαιτήσεις, αλλά με παραδείγματα και εμπροσθοφυλακή την προσωπική του πορεία ο καθένας. Αν είναι σωστή θα γίνει αποδεκτή και επιθυμητή από κάποιους. Για τους υπόλοιπους μην νοιάζεστε. "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" έλεγε, ένας γνωστός!!!! ![]() Εδώ, όμως ερχόμαστε με τις μοτοσυκλέτες μας για να ξεδίνουμε. Αυτό το ενδιαφέρον είναι και το προαπαιτούμενο, αυτού του χώρου. Καλό θα ήταν φυσικά και οι φίλοι που έχουν άλλες απόψεις, να είναι πιο διακριτικοί και να μην θεωρούν πως αυτοί είναι, οι "ορθόδοξοι" πατριώτες και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να προκαλούν. ![]() Άλλωστε, είπαμε, εδώ ήρθαμε με τις μηχανές. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και φωνάζει... ας μαρσάρουμε λίγο, να καλύψουμε τις "φωνές". ![]() Πάντα φιλικά. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και μια μικρή υπενθύμιση!!!!!
ΟΙ ΔΥΟ ΛΥΚΟΙ Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε: Γιέ μου! Η μάχη γίνεται μεταξύ δυο «λύκων» που υπάρχουν μέσα σε όλους μας: Ο ένας είναι το Κακό: Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία, η αυτολύπηση, η ενοχή, η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία και το εγώ. Ο άλλος είναι το Καλό: Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, και η ευσπλαχνία. Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: Ποιος λύκος νικάει; Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ............... Αυτός που ταΐζεις!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυφωνία-δημοκρατία-ελευθερία λόγου και απόψεων.....Εσύ βάβαια λες ωραίο φόρουμ έχουμε ειρωνικά (1000 συγνώμες αμα κατάλαβα λάθος)Εγώ θα πω ΩΡΑΊΟ ΦΌΡΟΥΜ έχουμε και το εννοώ ΑΠΌΛΥΤΑ.!!!!!!!μΠΡΆΒΟ στο επίπεδο.Μην το χαλάσουμε για να μπορεί ο καθένας μας να λέει δημοκρατικά την γνώμη του.Και τώρα η δική μου. Διαφωνώ κάθετα με τους τραμπουκισμούς καθώς και με τους ομιλητές.Τώρα αν φταίει το κράτος ή εμείς......Οι εκλογές θα δείξουν ..... |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
ΠΑ-ΡΑ-ΚΛΗ-ΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να κρατήσουμε ένα επίπεδο, για να μην αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το φόρουμ σαν κάποιους άλλους .... ΟΛΕΣ οι γνώμες είναι σεβαστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο καθένας μας πρέπει να συμφωνεί με τον άλλον ...... .
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 |
| Το εγχειρίδιο του "καλού ανακυκλωτή" .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 4 | 14-05-2009 14:59 |
| "Στο φως" ο τάφος της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου; | skippybi | Επικαιρότητα | 6 | 22-04-2009 10:14 |
| Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 10:41 |
| Το "περιοδικό" της μαμάς BMW | GS_maniac | Χρήσιμα | 3 | 14-12-2008 19:26 |