![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Μακάρι να μην είναι έτσι. Για τον ίδιο, αλλά και για την χώρα. Αλλιώς... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει ο κατάλληλος πόσο λάθος κάνεις
(εγώ περιμένω) |
|
|||
|
|||
![]()
... Sous Terrain...
Sous Terrain. Υπόγεια... Από το 2009... Και να μας λέει όλα αυτά τα ψέμματα μετά το ρεμάλι... Δεν ξέραμε - δεν σχεδιάσαμε κάτι τέτοιο - μας το επιβάλανε... Πόσο ντροπή για την χώρα μου, για μας τους πολίτες... Domage... (sous terrain gsmaniac - vous connaissez ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το εάν υπήρξε θέληση ΄η και συμφωνία για έξωθεν βοήθεια ώστε να μπει ένας έλεγχος και μια σειρά στο Ελληνικό κράτος δεν είναι κατ΄ανάγκη προδοσία, όταν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν αποτύχει όταν το επιχείρησαν.
……….. Εάν αληθεύουν(και εάν πραγματικά έγιναν έτσι όπως παρουσιάζονται) οι αποκαλύψεις του πρώην υπουργού εξωτερικών της Κύπρου κ. Νίκου Ρολάνδη τότε υπάρχει ζήτημα….. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ τεύχος Μαρτίου |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει εδώ gazzetta.gr
ένα άρθρο της Εστίας από 2/5/11. Είναι ενδιαφέρον διότι δείχνει συνοπτικά τη στάση του ΠΑΣΟΚ όσο ήταν αντιπολίτευση κι έχει άμεση σχέση με τη σημερινή του πολιτική. Σαμποτάριζε όλα όσα κάνει τώρα ως κυβέρνηση. Αν είχαν γίνει ίσως είχαμε γλυτώσει ΔΝΤ και πώληση δημόσιας περιουσίας, αν κι αυτό ακόμη δεν έχει γίνει κι ίσως πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα με τους συνδικαλιστές. Σε αντίθεση με τους υπουργούς, αυτοί δεν έχουν και τόσο μεγάλη προστασία.... Οντως, αν ισχύει όσα λέει ο Κύπριος υπουργός, κάποιοι θα πρέπει να δώσουν πολλλλλλλλλλές εξηγήσεις! Κατά προτίμηση σε στρατοδικείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά όταν πείσει ο Αντωνάκης τον Γιωργάκη να φέρει τα εκατομμύρια από την Κύπρο και να φορολογηθεί και μετα μιλάμε για υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ. ΑΑΑααααα και ας πάρουν μια απόφαση για την απογραφή Αλογοσκουφη και την επανίδρυση του κράτους.
Έλεος με τους άχρηστους που είχαμε 5,5 χρόνια και θέλουν να ξανάρθουν. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Rebate. Έτσι λέγεται η αμοιβή κάποιου, που παίρνει προμήθεια επί ‘ασαφών’ χρηματιστηριακών προϊόντων. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός μου, του ΓΑΠ, ως προδότη. Τεράστια ποσά πρέπει να έχει βάλει στην άκρη από το μνημόνιο. Αυτό γράφω τόσο καιρό. Για ίδιον όφελος. Και όλα αυτά, επαναλαμβάνω, γιατί δεν βγαίνει κανείς, ακόμη, να μας πει επίσημα, αν το GDP της χώρας μας, επαρκεί να μας θρέψει. Εμάς τους Έλληνες. Τους μισθούς – τις συντάξεις κλπ. Οι ξένοι θα τα πάρουν. Εν καιρώ. Επίσης κανείς δε ρωτάει. Επίσημα, στην Βουλή μας. Την Βουλή των Ελλήνων. Μάλλον ά-Βουλοι γίναμε. Χωρίς βούληση, αγόμεθα και φερόμεθα. Βγήκε ένας, σοβαρός για, δημοσιογράφος και είπε ότι φτάνει. Δεν έχουμε βρει όμως ακόμη και σήμερα τον ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων. Μπουρδέλο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως χαρακτηριζεις ολους αυτους π,χ της κατασκευαστηκες εταιρειες που για να στρωσουν πεντε πλακες σε ενα Δημοσιο πεζοδρομιο χρεωναν το δημοσιο (μετα απο διαγωνισμο ¨η με απευθειας αναθεσεις) με 1,000,000ευρο?.....και για τις 5 πλακες!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μα ο ckk δεν τον κατηγορεί για κλέφτη, δεν εννοεί ότι με δόλο τα αφαίρεσε από κάποιον. Του τα δώσανε για να (μας) δώσει. Κάτι σε Αρτέμη Μάτσα "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" να πούμε.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
Διαρροή: Είναι αυτό το επόμενο iPhone; | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 25-04-2010 18:48 |
Είναι το γκολ έγκυρο ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αθλητισμός | 12 | 22-03-2010 16:45 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 11:51 |
Είναι γεμάτο το βάζο; | yannis | Διάφορα | 6 | 08-03-2009 21:09 |