![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μη χαλιέσαι φίλε μου. παλιό βιντεάκι (2007) που παίζει και ξαναπαίζει είναι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() advanture ειναι... ![]() ειπα κι εγω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να'στε καλά, γέλασα μεσημεριάτικο!! Varkadero με τακούνια!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντοχή υλικών, έχει υπ΄ όψιν κανείς? Την απορρέουσα αστοχία?
Όλα σπάνε παιδιά, ακόμα και τα στροφία των ελικοπτέρων ή και τα κράματα των αεροπλάνων ή των διαστημοπλοίων. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το κριτήριο ποιότητος των BMW. Υπάρχουν άλλες 2,000,000, - σε άλλο thread - που δεν έχουν πάθει τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ckk;386106]Αντοχή υλικών, έχει υπ΄ όψιν κανείς? Την απορρέουσα αστοχία?
Όλα σπάνε παιδιά, ακόμα και τα στροφία των ελικοπτέρων ή και τα κράματα των αεροπλάνων ή των διαστημοπλοίων. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το κριτήριο ποιότητος των BMW. Υπάρχουν άλλες 2,000,000, - σε άλλο thread - που δεν έχουν πάθει τίποτα.[/QUOTE] Λάθος έχεις κάνει. Μπήκες σε forum της Honda........................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνοι, ολα σπανε, αλλα το Βαραντερο ειναι πιο ψηλο, πιο ξανθο, με πιο ωραιες καμπυλες και κουνιεται αισθησιακοτερα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μηχανάκι μιλάμε ......... όχι για π@υτ@να ............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ μην γράφεις τέτοια εδώ. Και τα Honda σπάνε και ειδικά τα vara. Απλά εμείς είμαστε άτυχοι που δεν έχουμε δεί. Καλό σου απόγευμα |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=napgeo;386111]
Απόσπασμα:
Κάνουμε και χούμορ κύριε Νάπο, έ… Απόσπασμα:
Άλλο η γκέισα άλλο η... Μέρκελ πασά μου. Αν και πιστεύω ότι ωραιότερο μηχανάκι από την GS δεν υπάρχει. Ένας από τους λόγους, που την αγόρασα κιόλας. ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |