![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πάρτε ένα Honda και θα λυθούν τα προβληματά σας. Όσο αγοράζετε μη αξιόπιστα τόσο θα μας πιέζουν. Για σκεφτείτε το λίγο. Εάν είχαμε αξιόπιστα όλοι οι Έλληνες δεν θα είχαμε ανάγκη τους Γερμανούς.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω πως κρύβει κάτι περίεργο ούτε και "ύποπτο"!!!
Απλά, συνεχώς ακούμε αλλά προπαντός βιώνουμε, διάφορα αλλοπρόσαλλα τα οποία καταδυναστεύουν την καθημερινότητά μας. Και θα φέρω ένα παράδειγμα: Την περασμένη Πέμπτη η μάνα μου (ξεροκέφαλη μανιάτισα) από εγωισμό, μη δεχόμενη να την κρατάνε, έπεσε και έσπασε το ισχίο. Μεσημέρι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος Κρατικού Νικαίας, έγινε εισαγωγή και προγραμματίστηκε για την επομένη η επέμβαση για τοποθέτηση κοχλία κλπ. Εγώ είμαι Βέλγιο, η γυναίκα μου μου λέει μην ανησυχείς, όλα υπό έλεγχο, οπότε συνεχίζω για Γερμανία και επιστρέφω Σάββατο βράδυ, γνωρίζοντας βέβαια πως τελικά αναβλήθηκε το χειρουργείο και πάμε για Δευτέρα πρωί. Από Κυριακή πέφτουν τα τηλέφωνα σε φίλους στο νοσοκομείο... "μην ανησυχείς", "είναι πρώτη στον κατάλογο" κλπ. Δευτέρα πρωί βλέπω να βάζουν στο χειρουργείο μιαν άλλη κακόμοιρη κι αυτή γριά, που παρ' όλο που ήταν πέντε μέρες πριν από μας, δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, προσπαθώ να βεβαιωθώ όμως για την δικιά μου. Ακούω φασαρία από το χειρουργείο και μετά από λίγο... επιστρέφουν στο θάλαμο τη γριούλα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!! Φυσικά και η δικιά μου εκτός και όλοι οι άλλοι. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;;;;; "Γίνεται επίσχεση εργασίας, από το νοσηλευτικό προσωπικό" μου λένε!!!!! Μάλιστα, και τι θα γίνει τώρα;;;;; "Α, δεν ξέρουμε", η απάντηση!!!!! Εντάξει, λέω, εάν έχετε προβλήματα στο νοσοκομείο και επειδή δεν είμαι αρμόδιος να τα λύσω, σας παρακαλώ να μεριμνήσετε ή για την επέμβαση ή για την μεταφορά σε άλλο νοσοκομείο ή τέλος πάντων κάποια δημόσια ή συμβεβλημένη ιδιωτική χειρουργική μονάδα. Σιγά μην ιδρώσανε!!!! Φυσικά έφθασα μέχρι την γραμματέα του διοικητή, είδα τον διευθυντή ιατρικού προσωπικού, μίλησα με την γραμματεία του Εισαγγελέα ακροάσεων Αθηνών κλπ @ρχίδι@ λαδορίγανη!!!! Εννοείται πως προωθώ λύση, που για την ώρα δεν ενδείκνυται η διαφήμισή της... Έχω την εξής απορία όμως: Εγώ ρε φίλε ξέρω, πως όταν απεργώ ή αντίστοιχα διοικώ τομέα που απεργεί, αναλαμβάνω "αντρίκια" και τις ευθύνες μου. Αν λοιπόν δεν θέλεις για χ,ψ,ω λόγους να κάνεις την δουλειά σου, ξεκαθάρισε το και μην δέχεσαι τραυματίες. Αν πάλι διοικείς και δεν μπορείς να βρεις κονδύλια και λύσεις, τότε φόρα το παντελόνι σου και φρόντισε για την μεταφορά των επειγόντων περιστατικών σε άλλο νοσοκομείο. Αυτό βέβαια έχει πολιτικό κόστος, όπως όμως και η "ξεκάθαρη άρνηση" του προσωπικού. Με ποιον λοιπόν είμαστε;;; Με τους αντιπολιτευόμενους απεργούς που αφήνουν τους τραυματίες (και φυσικά υπάρχουν και βαρύτερα περιστατικά από της μάνας μου) αβοήθητους... Με την κυβέρνηση που δεν έχει να δώσει... Με τα ιδιωτικά νοσοκομεία... και έπονται και οι υπόλοιπες επιλογές που πιθανώς να ακουστούν. Θα προτιμούσα να αποφεύγαμε τα τετριμμένα "μην σου τύχει", "όλοι είναι ########" κλπ αφού σε όλα αυτά είμαστε εγώ, εσύ, ο φίλος, ο γείτονας. Και αφού βλέπω και τόσες "έντονες" τοποθετήσεις, σκέφτηκα να ρωτήσω, μήπως και καταλάβω αν γνωρίζει και τι θέλει τέλος πάντων, μια μερίδα συμπατριωτών μου. Αυτά τα ολίγα για την ώρα και ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οξυρ. Πάπυροι: ``Ο Έλληνας βλέπει καλό μόνο ότι έχει να κάνει με το προσωπικό του συμφαίρων``. |
|
|
|||
|
|||
|
Διαφορετικά το θέτεις τώρα Γιάννη.
Στην αρχή κατάλαβα ποια πολιτική δύναμη. Τώρα, μετά από αυτό Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όμως ποιος θα επιβάλει τους νόμους; η... δικαιοσύνη; ένα καλό κόλπο θα ήταν να δίναμε αυτή την δύναμη (δεν έχει και πολλές) στον Πρόεδρο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι κι αλλιώς είναι αλληλένδετα και τα επόμενα. Απλά ρωτάω τι γίνεται τώρα και όχι σε ένα μελλοντικό, παράλληλο ίσως σύμπαν... Γιατί τώρα έχει το κάταγμα και τώρα πρέπει να βρεθεί λύση. Κάθε φορά λοιπόν, που προσπαθώ να "εξυπηρετήσω" την μάνα μου, θέλω να καταλάβω ποιον κατά την πλειοψηφία πρέπει να βρίζω!?!?!?!? α. Τους "προδότες του μνημονίου" που δεν πληρώνουν;;; β. Τους "πουλημένους συνδικαλιστές" ;;; γ. Τους "προηγούμενους ή τους ηγούμενους";;;; δ. Τα "ξένα κέντρα";;;; ε. Τα "δώθε κέντρα";;;; Νομίζεται πως η απάντηση είναι απλή;;;; Πληκτρολογήστε την!!!!!! Χωρίς αιτιολογία και "σεντόνια"... είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα καταλάβουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Για να αποφύγω τις πολλές παραθέσεις... και τι πραγματικά διαφορετικό θα διασφάλιζε την εκλογική εντιμότητα του προέδρου;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην κατάσταση που είμαστε, ένα μη – πολιτικό σύστημα θα ήταν το πρέπον για την χώρα. Αποτελούμενο από προσωπικότητες με γνώσεις, από όλους τους τομείς της κοινωνίας, φιλέλληνες ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ, ει δυνατόν με ισχυρές επαφές στο εξωτερικό, για να αποφύγουμε την απομόνωση.
Τα μέλη της ομάδας αυτής θα λειτουργούσαν ως ίσοι μεταξύ ίσων, με την φιλοδοξία της ηγεσίας να αγγίζει το μηδέν. Ταγός θα μπορούσε να μπει αυτός, ο οποίος θα μπορούσε να οργανώσει και προγραμματίσει την απόδοση αυτής της ομάδας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απλά ο Πρόεδρος έχει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ υποχρεώσεις και άρα ίσως ελέγχεται ευκολότερα και ο ίδιος μπορεί να το κάνει σωστότερα (από μια ομάδα που μοιραία ασχολείται με τα πάντα όπως οι δικαστές) όπως και να είναι λέμε ιστορίες για αγρίους αν ήταν να γράφανε Συντάγματα (γιατί κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι απλώς νόμος) στα φόρουμ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πέντε συνταγματάρχες που θα καθίσουν στο σκαμνί όλα τα λαμόγια που παραγγείλανε τα ελικόπτερα που πέφτουνε, τα υποβρύχια που γέρνουνε, τις βιλάρες με άδεια αναψυκτηρίου, τον "ωραίο" υπερήλικα με τον γάμο στο Παρίσι, τον όμορφο "έφηβο" με τις σουίτες ξενοδοχείων εκατομυρίων, όπως και τον κύριο υπουργό με τις offshore που έχει 5 παιδιά να μεγαλώσει. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| QUIZ | zervas | Χιούμορ | 15 | 25-11-2010 23:33 |
| Quiz από τις διακοπές | villos | Χιούμορ | 11 | 22-09-2010 16:48 |
| Photo Quiz!!! | kostasvar | Διάφορα | 12 | 27-10-2009 00:40 |