![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν αναλογιστούμε το ζήτημα ασφάλειας και μόνο δεν διαφωνώ. Ωστόσο οι ανάγκες είναι ανάγκες και οι επιθυμίες επιθυμίες !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν λέω ωραία μοτοσυκλέτα από κάθε άποψη! Αλλά αν τη χρησιμοποιεί κυρίως στην πόλη? Αξίζει ? |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι απιστευτη μηχανή για την πόλη!!!! Και μόλις την μάθεις μόνο τα παπάκια μπορούνε να σε περάσουνε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βάζε και κανένα χαχανοemoticon γιατί όποιος διαβάζει και δεν ξέρει θα νομίσει ότι σοβαρολογούμε ![]() ![]() .Σίγουρα το 1200 (adve ή μη) κινείται χαρισματικά (δεδομένου του φαινομενικού όγκου του) μέσα στην πόλη. Ας μην τα κάνουμε όλα ίσωμα όμως διότι εκεί έξω κυκλοφοράνε ένα σωρό μηχανές με αρκετή δύναμη, ευελιξία, μηδαμινό όγκο και χαμηλό (και όμορφα κατανεμημένο) βάρος. Αν θέλει ο φίλος (που βλέπω ότι είναι και Πειραιώτης) του δίνω το απλό 1200 να κάνει μια βόλτα να δει και μόνος του. Αυτά από μένα....
|
|
|
|||
|
|||
|
παρε αυτο που σου αρεσει καλυτερα στο ματι.
το adve το παιρνεις πλεον με 17600-18000,το gs πιο φτηνα ακομα,γυρω στα 16000.κανε μια καλη αναζητηση. την αυτονομια 500 χιλιομετρα δεν την ειδα προσωπικα ποτε σε adve...στα 350 παντοτε γεμιζα. και μπορεις να κινηθεις και στην πολη,δεν ειναι ζορικο,ειναι αρκετα καλοστημενο,μονο αν χρειαστεις να το σπρωξεις πισω αλλαζει το θεμα. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ το GS το γεμίσω στα 300 περίπου (και έχω ακόμα καμιά 20αριά συνήθως, ανάλογα το μέσο όρο της οδήγησης μου).
Χρησιμοποιώ και το "λαμπάκι" όσο μπορώ. Προσωπικά είμαι της γνώμης του Ντινόπουλου, αλλά δέχομαι και ότι λένε οι άλλοι. Νομίζω εξαρτάται και από το δικό σου... σχήμα. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ όμως από το τι σου αρέσει. Όσοι υποστηρίζουν ότι το 1200GS δεν είναι μηχανάκι ΚΑΙ πόλης (με την έννοια ότι μπορεί να το κάνει χωρίς θέμα, όχι ότι αυτός είναι ο σκοπός του!), τότε απλά δεν έχουν οδηγήσει 1200GS (ή όχι αρκετά). Εγώ θα γράψω ότι έχω ξαναγράψει: Μέσα στην πόλη (σπανίως πάντως είμαι κέντρο) με καθυστερούν τα παπιά και τα σκούτερ. |
|
|
|||
|
|||
|
Παρε οτι σου αρεσει αγαπητε και σου γεμιζει το ματι.
Αλλα, για μενα, το θεμα της αυτονομιας ειναι αστειο. Δηλαδη, τι εγινε αν σταματας καθε 250 και οχι καθε 350; Που ζουμε; Στο Ζαιρ; ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
| Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 22:09 |
| Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 19:14 |
| Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 08:34 |