![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να μάθεις περισσότερα
![]() καλά το πας! κάτι που δεν διάβασα και που είναι απαραίτητος σύντροφος(για μένα) στα ταξίδια,είναι ένα απλό σεντονάκι και αν γίνετε υπερδιπλο. μαζεύεται εύκολα και γρήγορα,δεν πιάνει χώρο,ρίχνεις υπνάκο κάτω απο τα δέντρα χωρίς μύγες κ.λ.π,στην παραλία το απλώνει και βάζεις τα πάντα πάνω και δεν γεμίζουν άμμο,το κάνεις τέντα για τον ήλιο με δύο κλαδάκια και λίγο σχοινί και σκεπάζεις πράγματα ριγμένα απο εδώ και απο εκεί μαζί με την μηχανή όταν λείπεις ![]() δύο πραγματάκια ακόμη που μου έχουν χρησιμεύσει πολλές φορές,είναι λίγο σχοινάκι και λίγο καλώδιο 12volt που έχω κάτω απο την σέλα ![]() απο εκεί και πέρα,αν κάνεις συχνά κάμπινγκ βρίσκεις σιγά σιγά αυτά που σου ειναι απαραίτητα. εγώ πάντως επειδή το κάνω πολλά χρόνια,όσο περνάει ο καιρός,τόσο λιγότερα πράγματα χρειάζομαι.. σε αυτό το πνεύμα κινείται και η σύζυγος...ή προσπαθεί τουλάχιστον
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και γιατί καλώδιο 12 volt; Τι χρειάζεται;Το σεντόνι το διπλό και εγώ ανακάλυψα τότε πως είναι πολύ πρακτικό αλλά όχι για όλες αυτές τις χρήσεις σε μία μόνο εκδρομή. Θα γίνει χάλια και θα σκεπάζομαι μετά με αυτό; Παρεμπιπτόντως είμαι μεταξύ άλλων σε αναζήτηση σκηνής (μια χαρά είναι αυτή που έχω αλλά αμφιβάλω για το αδιάβροχη) Ανέβασα το θέμα γιατί πρώτον είμαι περίεργος αν υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει και δεύτερον σίγουρα θα υπάρχουν άτομα εκεί έξω που θα έχουν ίδιους προβληματισμούς με εμένα οπότε όλοι θα ωφεληθούμε. Μη πω για τη διάθεση κουτσομπολιού αν δω καμιά φωτογραφία με τρελό φόρτωμα.... ![]() Α, κάτι άλλο... Ένα κομάτι χοντρού μουσαμά μαζί με ιμάντες μπορεί να έχει και την εξής χρησιμότητα.... (η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου) Το βράδυ ίσως να μην βρίσκεις πολύ κοντά τα ξύλα σου και τυλίγοντας τα με το μουσαμά προστατεύεις τη σέλα σου. Την ιδέα να βάλω πάνω στα σαμάρια σκηνή και υποστρώματα την πήρα βλέποντας άλλες μηχανές που στερεώνανε στις μεταλλικές μπαγκαζιέρες διάφορους (στη συγκεκριμένη αδιάβροχους) σάκους. ![]()
Last edited by Markas; 27-05-2011 at 16:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βέβαια, αν θες να δεις κάτι πχ ένα αξιοθέατο που είναι στο δρόμο σου και πρέπει να αφήσεις τη μηχανή από το οπτικό σου πεδίο, κινδυνεύεις να βιώσεις μεγάλες εκπλήξεις. . . Αυτό εσείς πως το αντιμετωπίζετε ? ? Φέτος είχα μια ιδέα που θα τη ρίξω πιο μετά στο τραπέζι . . . . ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πας σε μία καφετέρια ή ταβέρνα. Τους λες πως θες να πας να δεις το αξιοθέατο αλλά μετά θα κάτσεις να πιεις εκεί καφέ ή θα φας και τους παρακαλάς αν μπορούν να σου κρατήσουν στο μαγαζί μέσα τα μπαγκάζια σου. (Μπουφάν και κράνη και όλα μαζί). Δε λέω να πεις ψέματα, πραγματικά κάντο, έστω και σαν φύλακτρα δες το. Για εμένα έχει δουλέψει μια χαρά, ποτέ κανείς στο μαγαζί δε μου πείραξε πράγματα, (δεν αφήνεις και τίποτα πολύτιμο μέσα κιόλας) και ποτέ δε μου αρνήθηκαν αυτή τη χάρη. Μη πω κιόλας πως νιώθανε πάντα χαρά με την εμπιστοσύνη που τους δείχναμε και μας άνοιγαν τη κουβέντα και μας κερνούσαν και κατιτίς. Δεν είναι το κέρασμα, είναι η γνωριμία όμως με το ντόπιο στοιχείο που έχει μεγάλη σημασία για εμένα σαν εμπειρία στο ταξίδι. Last edited by Markas; 28-05-2011 at 00:10. |
|
|
|||
|
|||
|
φίλε Νίκο σωστό και πρακτικό αυτό που λες ,
και στο εξωτερικό τι γίνεται . . ? έχω στο νου μου, αυτό Pacsafe Anti-Theft Bags & Travel Security Products μπορείς να το δένεις και πάνω στη σέλα!! πολύ χρήσιμο . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και στο εξωτερικό μπορεί να γίνει πιστευω. Ανάλογα βέβαια με τους ανθρώπους εκεί.. Πριν από 2 χρόνια στο Κίελο, έψαχνα απεγνωσμένα το βράδυ εστιατόριο για μαμ και κακα.... και βρήκα κάτι Τούρκους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μόνο που δε με φιλοξένησαν... Φοβεροι άνθρωποι. Δε νομίζω ότι συμβαίνει παντού αυτό... Άρα, είναι θέμα ανθρώπων.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίο, αλλά 90€ ???????
|
|
|
|||
|
|||
|
δυστυχώς, ναι . . αλλά άν έχεις ένα ''λουκάνικο'' των 80-90 λίτρων, το περνάς αυτό από έξω , το δένεις στη μηχανή και γεία σας . . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ένας Ιταλός πάντως που βρήκα στην Πελοπόννησο και είχε τις αλουμινένιες της BMW τις έδενε και με σύρμα για έξτρα δυσκολία κλοπής (προσοχή, ασφαλές δεν είναι τίποτα! ). Στο κάτω κάτω της γραφής, αν πηγαίνεις κάμπινγκ είσαι εκτεθειμένος έτσι και αλλιώς. Είτε το παίρνεις απόφαση και παίρνεις τα μέτρα σου (όχι ακριβά πράγματα μαζί σου στο ταξίδι) είτε να πας σε ξενοδοχείο όποτε φοβάσαι. Στησίματα μηχανής με τα μπαγκάζια για κάμπινγκ δε βλέπω να δημοσιεύετε όμως και ανησυχώ! Last edited by Markas; 28-05-2011 at 15:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Άσε που θα το βάλουμε έτσι κι αλλιώς στο επόμενο ταξιδιωτικό...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|