![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη αν κάποιος κλέψει το σπίτι σου ή τη μηχανή σου ποιόν θα καλέσεις??
Είναι σε δύσκολη θέση και αυτοί ! Είναι ανάμεσα σε δύο ρόλους που αλληλοσυγκρούονται.. ![]() Από τη μία προασπίζουν το κοινό συμφέρον και εμάς Από την άλλη τους έχουν να φυλάνε και να προστατεύουν τα συμφέροντα των λίγων. Κατά τη γνώμη μου η πολιτική εξουσία έχει διαφθείρει το αστυνομικό σώμα που ενώ η δουλειά του είναι να προστατεύει εμάς το εξαναγκάζει να προστατευει το κεφάλαιο και να κάνει τα "στραβά ματια" στην αδικία. |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Μάκη δεν αναφέρομαι στην αστυνομία γενικά. Δεν το έκανα ποτέ.
Στα ΜΑΤ αναφέρομαι. Το είδες το βίντεο; Είδες πουθενά κάποιον από τους διαδηλωτές που κάθονταν στο δρόμο να προσπαθεί έστω να αμυνθεί; Γι'αυτό μην μπερδευόμαστε! Αλλο ο μάχιμος εποχούμενος αστυνομικός που προσπαθεί να μας προστατέψει κι άλλο οι δυνάμεις καταστολής. Θα έλεγα κι άλλα, αλλά θα μου την πέσουν όσοι δε θέλουν ή δε μπορούν να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έ και...? Κάτσε τότε και βάζε χαμογελάκια... ![]() ![]()
Last edited by ckk; 27-05-2011 at 23:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Εχω αρχίσει να βαριέμαι να τσακώνομαι φίλε, ιδίως όταν λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... Ο Teoss αντέδρασε χωρίς προφανώς να μπει στον κόπο να δει το βίντεο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
<Αναγκαία βία> είναι νομικός όρος. Το εάν ήταν ποιο αποτελεσματική , απομάκρυνση συγκεντρωμένων χωρίς τραυματισμούς, η χρήση χημικών και εκτόξευσης νερού συζητείται. Άλλο είναι τα απαράδεκτα φαινόμενα τύπου <<ζαρντινιέρας>> (ομάδα της ασφάλειας εκεί) ή το πρόσφατο βίντεο με μισή διμοιρία να κτυπά έναν (1!) διαδηλωτή και εντελώς άλλο αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
Χμμμμ.....
Λοιπόν εμένα με κάλυψε πλήρως η απάντηση του TEOSS. Χάρηκα επίσης που δεν έπεσα έξω και πράγματι διαφέρει (όπως διευκρίνισε) των "συγκεκριμένων ειδών" τα οποία ευδοκιμούν στους "πρωτοπόρους"!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πλακα κανεις........επειδη σε εχω γνωρισει απο κοντα,αδικεις τον ευατο σου και δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις ![]() δεν χρειαζονται υπερασπιση τα καθικια,που χτυπουν καθισμενους ανθρωπους..... ισως θα επρεπε οι αστυνομικοι να ηταν οι πρωτοι που θα κατεκριναν αυτες τις εικονες... οσο για τον τιτλο ,που εβαλε στο ποστ ο ortho,νομιζω οτι δεν αναφερεται σε ολους τους αστυνομικους(τα εχουμε χιλιοκουβεντιασει σε αλλα θεματα).. ![]() θοδωρη...το ξερεις οτι αναφερομαι φιλικα σε εσενα,γιατι εχω σχηματισει πολυ καλη γνωμη για τον χαρακτηρα σου....
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αρχίσαμεεεεεεε ............... (πάλι τα ίδια με τον gsmaniac) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 27-08-2010 22:29 |
| Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 14:10 |
| Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 17:40 |
| Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 20:23 |
| Τα ζώα πήγαν κομμωτήριο, μα τι μαλλιά είναι αυτά;! | p.l. | Χιούμορ | 12 | 10-02-2009 22:34 |