![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στη παρέα.
Ο σκόπος που κάνω αυτή την ερωτηση είναι για να αποκτήσω μια ενημέρωση μέσα απο τη δική σας οδηγική εμπειρία το τι με περιμένει σε περιπτωση που αποκτήσω και εγώ μία ADV. Θέλω λοιποόν να ρώτήσω κάτα πόσο ειναι ευκολοδήγητη η μηχανή μέσα στη πόλη,λόγω και του όγου της,ακόμα και μία τοπική μανούβρα και κάτα πόσο μπορεί κανείς να κουμαντάρει το βάρος της.Είχα μία VARADERO και ξέρω πάνω κάτω,αλλα΄απο τα τεχνικά χαραχτηριστικά που διάβασα για την ADV,είναι πιο καλά στημένη και πιο ελαφρυά απο την VARADERO.Επίσης θέλω την γνώμη σας,κατά πόσο είναι χρήσιμα τα συστήματα που δίνει η bmw στον έξτρα εξοπλισμό,μέσα στην πόλη η και ταξίδια εντός ελλάδος.Σιγουρα χρήση περισότερο για ταξίδια γι αυτο και ο σκοπός αγοράς,αλλα σίγουρα όταν έχεις μια τετοια μηχανή θέλεις να την χαρείς και με μια βόλτα μέσα στην πόλη... Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά ερωτηματα.Περιμένω απαντησεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον έχεις προηγούμενη εμπειρία, από κάτι ογκώδες κ βαρύ,
μην σε ανησυχεί τίποτα ... Η Adventure, oδηγείται πανεύκολα μέσα στην πόλη ... για έξω δεν το συζητώ ... Όσο για τα "συστήματα" - το ABS θα εννοείς κ το αντισπίν, είναι ότι πρέπει, στην κατάλληλη περίπτωση κ την κατάλληλη στιγμή ... ![]() Εάν οικονομικά καλύπτεσαι, προχώρα άφοβα ... .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ 1200 !!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκο μετά την μαούνα που είχες θα την πηγαίνεις σαν τζετ σκι την adve
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το υψος ειναι ενα θεμα,αν εισαι κατω απο 1.75.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να διαβασεις εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...4%CE%B1-17415/τις πρωτες μου εντυπωσεις απο την ADV.Μετα απο 10 χρονια συμβιωσης με varadero,το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι οτι το βαρος της adv ειναι κατι που δεν πρεπει να σε απασχολει καθολου.
Οσο για τα συστηματα που αναφερεις,το abs της ειναι πολυ αποτελεσματικο,το asc απλα θεικο και η ηλεκτρικα ρυθμιζομενη αναρτηση κατι που σε διευκολυνει αφανταστα σε σχεση με το να μετρας ''κλικ'' για να ρυθμισεις τις αναρτησεις σου. Εν κατακλειδι,το βαρος της ακομα και για οδηγηση στην πολη,ειναι απλα ανυπαρκτο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() συμφωνω απολυτως με τον Νικό(ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ)απλα θα πρόσθετα οτι για μένα μεγαλο ρόλο παίζει εαν μπορείς να πατας (το εδαφος)οταν είσαι σταματημένος σε ενα φαναρι,π.χ,το λεω διοτι το θεωρω βασικό χαρακτηριστικό για να αγοράσει κάποιος μια μοτο. ![]() οσο αφορά τα ηλεκτρονικά συστηματα,εγω επελεξα να την πάρω χωρις ESA,οσο αφορά τα υπόλοιπα abs & esp κανουν αρκετα καλα την δουλειά τους τοσο σε άσφαλτο(μας γλύτωσε απο βεβαιο τροχαίο)οσο και στο χώμα που βγαζοντας το αντισπιντ η μηχανή ξεδιπλώνει όλη της την χάρη( ![]() ![]() ![]() ευχομαι συντομα να αποκτησεις μια και να σε δουμε στην παρέα μας..
![]() ![]() Last edited by REK; 12-06-2011 at 13:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο πιστευω και εγω παιδια.Απο τη στιγμή που ειχα varadero ,θα την κουμανταρω εύκολα.Μ ε τους κυλινδρους που εξεχουν με φοβιζει λίγο αλα πιστευω οτι όλα θεμα συνήθειας ειναι... Ευχαριστώ παντως για τη άμεση βοηθεια σας...Να ρωτήσω κάτι αλλο..Στη σχαρα πίσω μπει μια βαλιτσα after market? givi ας πουμε...Γιατ'ι η 32 της bmw ,μου φαινεται ουτε ενα κρανος δεν χωρά και έχει ενα κάρο λεφτά..Βέβαια είναι όμορφη και της τονίζει τον χαραχτήρα της,αλλα απο την αλλη,καθόλου εξυπηρετική....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BMW F 800GS | stathako | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 10-01-2011 20:54 |
ABS.... OFF - ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!! | PANOS V | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-11-2010 22:22 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 15:42 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA | pepax66 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 12-06-2009 18:51 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 06:02 |