![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον έχεις προηγούμενη εμπειρία, από κάτι ογκώδες κ βαρύ,
μην σε ανησυχεί τίποτα ... Η Adventure, oδηγείται πανεύκολα μέσα στην πόλη ... για έξω δεν το συζητώ ... Όσο για τα "συστήματα" - το ABS θα εννοείς κ το αντισπίν, είναι ότι πρέπει, στην κατάλληλη περίπτωση κ την κατάλληλη στιγμή ... ![]() Εάν οικονομικά καλύπτεσαι, προχώρα άφοβα ... .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ 1200 !!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να διαβασεις εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...4%CE%B1-17415/τις πρωτες μου εντυπωσεις απο την ADV.Μετα απο 10 χρονια συμβιωσης με varadero,το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι οτι το βαρος της adv ειναι κατι που δεν πρεπει να σε απασχολει καθολου.
Οσο για τα συστηματα που αναφερεις,το abs της ειναι πολυ αποτελεσματικο,το asc απλα θεικο και η ηλεκτρικα ρυθμιζομενη αναρτηση κατι που σε διευκολυνει αφανταστα σε σχεση με το να μετρας ''κλικ'' για να ρυθμισεις τις αναρτησεις σου. Εν κατακλειδι,το βαρος της ακομα και για οδηγηση στην πολη,ειναι απλα ανυπαρκτο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή φίλε μου,απο τα λεγομενα σου ,υπερτερεί κατα πολύ η ADV απο την varadero? Oπως ειπα ε΄χα κ εγω μια varadero ,περιπου μια 5ετια,ολα καλα,βελουδινος κινητηρας,γκαζι,αλλα πολυ βαρια βρε παιδι μου,κουραζε....Την ADV από ένα test ride που τις έκανα,είδα πολλές αρετες,μου φάνηκε πιο ευκολοδηγητη και πιο ελαφρυα,σε ξεγελούσε,ο ήχος λίγο πιο μπάσος,εκεί ειναι θέμα συνηθειας πιστευω,αλλα μεσα απο μία μικρη βόλτα τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BMW F 800GS | stathako | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 10-01-2011 20:54 |
ABS.... OFF - ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!! | PANOS V | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-11-2010 22:22 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 15:42 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA | pepax66 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 12-06-2009 18:51 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 06:02 |