Απάντηση: ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ 1200gs 07 - HELP!!
Φίλε μου το θέμα δεν είναι απλά τα 15000 (τα οποία και δεν πρέπει να υποτιμάς) αλλά η όλη συμπεριφορά της BMW…. Η απάντηση που θα περίμενα από μια εταιρία τέτοιου κύρους η οποία υποτίθεται πουλά προϊόντα πολυτελείας (όντος από τα πιο ακριβά της κατηγορίας on-off) θα ήταν η εξής:
Αγαπητέ πελάτη όντως υπήρξε αστοχία υλικού και η εταιρία μας θα αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης. Και όχι υπεκφυγές του τύπου είναι εκτός εγγύησης ή μήπως την πολυφόρτωσες και πάτησες καμιά λακκούβα??? Εσύ το βρίσκεις λογικό να σου λένε τέτοια πράγματα για on-off μοτοσικλέτα?? Είναι θέμα αρχής και θα το κυνηγήσω όσο πάει…
Κατά τα άλλα την μοτοσικλέτα την λατρεύω και όσο και να σπάω το κεφάλι μου δεν βρίσκω αντικαταστάτη, κάτι σκαφτόμουν για το Tiger 800 το χωμάτινο αλλά δεν με ψήνει και πολύ…
Όταν αλλαχτεί μάλλον για το καινούργιο gs το βλέπω αλλά αποκλείετε καινούργιο με τέτοιο after sales service άστο καλύτερα, δεν αξίζει…..
Gemara μη βαράς…
Εάν δεις το αρχικό μήνυμα λέω ότι σκέπτομαι να μην το κολλήσω καν αφού δεν μου φαίνετε και τόσο επικίνδυνο, τι λες??
|