![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εναλλακτική διαδρομή? Ωραίος ο τρόπος που σκέφτεσαι! Για γλυκό σας τρώγεται κάτι σε τρίγωνα πανοράματος Ελενίδη κλπ ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και δεν τον αλλαζω με τιποτα γιατι με αυτον τον τροπο εχω μεινει αφραγκος και ευτυχισμενος! Παιρνουμε και τα τριγωνα, αφου στο δρομο μας ειναι! Γιωργος Πασχαλης τριγωνα λοιπον! απο τα μικρα |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι τι ωρα μιλαμε?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα τα μεταφέρω εγώ για να μην τα ''ανακατέψεις''! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περιπου 2 απο Ελενιδη στην οδο Ανθεων(νεα παραλια) για να παρουμε και τα τριγωνακια! Αν ο καιρος ειναι χαλια θα παμε απο τον κανονικο δρομο πιο αργα και ο καθενας μονος του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.πού είσαι ρε Ανδρέαααααααααα.,.,.,,.,., μετανάστη μου τη χάνεις.,.,.,.
.,.,ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο με το φαΐ .,., τι θα φάμε δηλαδής τον αγλέουρααα .,.,.,.,.,.τιγανιές λουκάνικα, προβατίνες..κοψίδια ,.τριγονάκια.,......... γιαούρτια.,.,.,. .,.,καλούς σκεμπεδιακούς.,.,., ![]() ![]() ![]() one pack και δεν συμμαζεύεται.,.,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε φιλαράκια!
![]() Jefe |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |