![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα! Προς τιμή των φιδιών παραθέτω ανέκδοτον ιστορία υπό μορφή γρίφου:
- Πως λέγεται ο BOB Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ της Ιστορίας του Κώστα που είναι πλέον άνεργος? - Σκέτο BOB! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όταν
ένας πελάτης-καταναλωτής-χαρτζηλικωτής-προβατοκέφαλο τα δίνει-τα σκάει-τα χώνει-τα αραδιάζει-τα μετράει στον σούπερ-τον γνώστη-τον κλειδοκράτορα-το επαείοντα-τον γμάουα μάστορα και χάσει την εμπιστοσύνη του όταν τον πιάσει να τον δουλεύει- να τον κατεργάζεται-να τον γδέρνει-να τον παραμυθιάζει τότε η δυσφήμιση είναι η μόνη σου υποχρέωση απέναντι στους γύρω σου η ανάρτηση είναι εντάξει, ρυθμίζεται κουφέτο, θα καθίσω να την ρυθμίσω στα μέτρα μου και όχι στο περίπου όπως έιναι τώρα προσοχή στα φίδια, καλοί μου άνθρωποι, που έλεγε ο θβ |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν σε ξέχασα φίλε μου,
με την πρώτη ευκαιρία θα σου τα γράψω αναλυτικά |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS | GS_maniac | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 15 | 18-06-2009 02:43 |
Η αλήθεια για τα κράνη και τον προστατευτικό τους ρόλο | leonidas | Κράνη | 13 | 28-05-2009 17:22 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Οι αιτίες και τα περίεργα που ''καθηλώνουν'' καθημερινά 600 αυτοκίνητα | leonidas | Αυτοκίνητο | 5 | 30-01-2009 15:02 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 19:35 |