GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #24  
Παλιό 05-07-2011, 12:58
Eftixis Ο/Η Eftixis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο
Μηνύματα: 5,159
Προεπιλογή Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....

Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου γενικά για τα παραπάνω γραφόμενα και να πω τα ακόλουθα

Το λίγο διάστημα που συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ έχω διαπιστώσει ότι είμαστε η ποιό όμορφη μεγάλη μοτοσυκλετιστική παρέα Έχω γνωρίσει ανθρώπους που από κάθε μεριά της πατρίδας με μεγάλη καρδιά και φυσικά διαφορετικές απόψεις .

Διαβάζω σχεδόν όλα τα posts και αξιολογώ αυτά που με ενδιαφέρουν, συμμετέχω με την γραφή και με την άποψη μου, χωρίς να υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός και αφού σέβομαι τον εαυτό μου πάνω από όλα τότε σέβομαι και τους συνανθρώπους μου και τις απόψεις τους . Αυτός ο σεβασμός μας κάνει νομίζω να διαφέρουμε από τα ζώα.

Εκφράσεις απαράδεκτες , δούλεμα κάποιων από κάποιους ,και γενικά postς που δεν αναβαθμίζουν την παρέα μας και το φόρουμ γενικά λογικό το βλέπω να κλειδώνουν .

Άλλωστε διαβάζοντας τους όρους χρήστη κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Τώρα θα αναφερθώ και στην προσωπικότητα του Κώστα του tsompani και να πω ότι τον γνώρισα για πολύ λίγο στο Συρράκο. Όταν όμως βλέπεις ένα άνθρωπο μέσα στην άγρια νύχτα να κάνει ένα σωρό επικίνδυνα χιλιόμετρα για να συναντήσει κάποιους φίλους έστω και για λίγο και να χαμογελά από την καρδιά του αυτό για μένα τα λέει όλα . Αυτό δεν το κάνει ούτε ο αδελφός σου . Και να είστε σύγουροι ότι ο οποιοσδήποτε χρειαστεί βοήθεια ταξιδεύοντας στα Γιάννινα θα έχει φύλακα άγγελο τον Κωστή .

Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς, να χαλαρώσουμε, να περνάμε, καλά γιατί παιδιά η ζωή είναι λίγη. Δεν ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι μας περιμένει. Γι αυτό ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ό κ΄@λος μας έτσι λέμε εδώ στην Κρήτη.

Υ.Σ Για την Γιαγιά αρκούδα . Γιώργο οι Δημοκράτες και οι αγωνιστές φαίνονται και καταξιώνονται μέσα από κοινωνικούς αγώνες Η δημοκρατία τους ξεκινά από την οικογένεια και καταλήγει στην κοινωνία . Φυσικά οι αγώνες γίνονται και στους δρόμους και στις πλατείες και άμα το δίκιο μας πνίγει τότε και τα σπάμε όλα.

Δεν ξεσπάμε όμως σε κάποιους ανθρώπους που δυστυχώς τους έτυχε να βρεθούν στην θέση του καταστολέα .Και εδώ υπάρχου εξαιρέσεις και αυτές οι εξαιρέσεις θέλουν την ανάλογη συμπεριφορά .Είμαι 50 χρονών και έχω περάσει από πολλά στάδια αγώνων και μέσα έχω κάνει και ξύλο έχω φαί και ξύλο έχω δώσει και έχω σπάσει και και και …

Χαλαρώστε λοιπόν γιατί έρχονται δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει εμείς ο λαός να είμαστε μονιασμένοι.
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:29.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!