![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΡΙΜΑ...
Περιμένω σχόλιο συμφορουμίτη για την δημοκρατικότητα και την μαζικότητα της καταστολής κλπκλπ |
|
|||
|
|||
![]()
Εχθες το μεσημερι, ο αδερφος μου εξερχομενος του μετρο στο συνταγμα και πορευομενος προς το υπουργειο οικονομικων για υποθεση της εταιρειας του τον σταματησαν δυο νεαρες οι οποιες σηκωθηκαν απο κατι καρεκλες διπλα σε μια σκηνη και αφου του γνωστοποιησαν οτι ανηκουν στους ''αγανακτισμενους'' πολιτες και αφου του εξηγησαν τον λογο της αγανακτησης τους του εζητησαν να υπογραψει ενα χαρτι οτι τασσεται εναντιον του μνημονιου και ζητα την παραδειγματικη τιμωρια των υπευθυνων κ.λ.π., κ.λ.π.!!!.
Ο σκοπος ηταν, οπως του ειπαν, να μαζευτουν χιλιαδες υπογραφες ουτως ωστε να συμβαλει και αυτος στην οποια αλλαγη επιδιωκουν! Αυτος αρνηθηκε! Οι κοπελες εκαναν νοημα προς την τεντα απο οπου ξεπηδησαν 5-6 μαντραχαλαδες αγανακτισμενοι και τον εκαναν τοπι στο ξυλο μπρος στα ματια των περαστικων. Αποτελεσμα μια σπασμενη περονη και μωλωπες!! Του ειπα να υποβαλει μηνυση κατ αγνωστων.......την αρνηθηκε!! Σας ακουω τωρα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα απαντούσα το ίδιο όπως παραπάνω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρωτα απο ολα περαστικα στον ανθρωπο...μηπως μεσολαβησε τιποτε αλλο?και εγω αρνηθηκα να υπογραψω αλλα δε με ενοχλησε κανεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μην τσιμπατε,πλάκα κάνει ο Γιώργης... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο αδερφος φυσικα δεν πηγε ποτε στην Πλατεια και χαιρει ακρας υγειας, ηταν ο τροπος μου να πω μην πιστευετε ολα οσα διαβαζετε!!! Ειδικα αυτα με το μυθιμαστορηματικο υφος!!! Καποιοι το πιστεψατε, οπως πιστεψατε και τα περιγραφομενα γεγονοτα του κου Κυπραιου απο τον ιδιον, χωρις αλλες μαρτυριες και χωρις καν υποβολη μηνυσεως οπως καθε λογικος ανθρωπος θα εκανε σε μια τετοια βαναυση κι εγκληματικη ενεργεια αστυνομικου με αποτελεσμα την αναπηρια πολιτη!! Καποιος φιλος πιο πανω εγραψε οτι κι αυτουνου του δωσανε να υπογραψει κι αρνηθηκε χωρις περαιτερω συμβαντα...... σημαδι δυσπιστιας προς το δικο μου παραθετομενο μυθιστορημα! Δικαιουμαι λοιπον κι εγω να ειμαι δυσπιστος προς τον κον Κυπραιο διοτι μια κροτου-λαμψης την οποια μαλιστα του την πεταξε επιδεικτικα αστυνομικος, μετα απο υποδειξη ανωτερου του, του προξενησε κωφωση ενω τοσες κροτου -λαμψης πεφτουν στα ποδια αλλονων πολιτων χωρις τετοια αποτελεσματα! Ισως φωρουν ωτοασπιδες αυτοι!!! Δεν αμφισβητω το γεγονος του Κυπραιου, αμφισβητω τον τροπο που αυτο εγινε!!!!! Οπως λεει και καποιος αλλος φιλος καλυτερα δυσπιστος παρα ευκολοπιστος!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει κι άλλος τρόπος να σπάσεις τύμπανο διαδηλωτή και μάλιστα με πιό "οικολογικό" τρόπο! θα κάνω εγγραφή το κλάμμα του μπέμπη μου όταν πεινάει και θα το στείλω με μαίηλ στην ΕΛΑΣ. μπορώ για ποικιλία να προσθέσω και τον ήχο από τις κλανιές του!
![]() ![]() ![]() Last edited by ortho; 09-07-2011 at 22:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Γιώργο, διάβασε κανά ταξιδιωτικό μπας και φτιάξει το κέφι σου λίγο και μην γράφεις συνέχεια σε αυτά τα θέματα,
![]() φορτώνεις εσύ, φορτώνεις και εμάς, έχεις σαλτάρει, άστο να πάει στο διάολο.... ![]() Α! και σταμάτα να θεωρείς την αστυνομία defacto σαν κάτι υπεράνω κριτικής μέσα στα ##### κολυμπάνε και αυτοί... Last edited by frits; 09-07-2011 at 22:19. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ήταν προσχεδιασμένα τα γεγονότα στο Σύνταγμα-μαρτυρία αυτόπτη | arsgs | Ελλάδα | 2 | 03-07-2011 15:33 |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 16:41 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
Συνάντηση του ψηλότερου & του κοντύτερου άνδρα του κόσμου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 5 | 18-01-2010 10:19 |
ΙΜΙΑ μια μαρτυρία | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 15-10-2009 17:18 |