![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από μένα και από το αυτοκίνητό μου πάντως, τα ποσοστά τους είναι στο 100% μείωση. Και πολύ χαίρομαι.
Και αληταρά και προδότη να μην ξεχνάμε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
διαφωνεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν διαφωνώ δυστυχώς, γι αυτό ο θυμόσοφος λαός μας λέει, τον κακό μην τον φοβάσαι, το βλάκα να φοβάσαι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή η ανώφελη αύξηση της τιμής της βενζίνας μπορεί να μείωσε τα μποτιλιαρίσματα μέσα στην πόλη και να μας έδωσε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, έκανε όμως και ένα τεράστιο κακό που δεν φαίνεται αμέσως.
Επαγγελματίες που η ζωή τους εξαρτάται απο την μετακίνηση των ανθρώπων δεν έχουν δουλειά γιατί πλέον πολλοί δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω του υψηλού κόστους των καυσίμων. Την άνοιξη έιχα επισκευτεί για ένα τετραήμερο την Ηπειρο και συγκεκριμένο την Κόνιτσα.Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο όνειρο δίπλα απο τον Βοιδομάτι ...τιμή δίκλινου 30 ευρώ.Επίσης όταν τρώγαμε στις τοπικές ταβέρνες ο λογαριασμός ήταν τόσο χαμηλός που πάντα αναρωτιόμασταν αν είναι λάθος.Και οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία ήταν άδεια .Με παράπονο μας έλεγαν οι ιδιοκτήτες ότι έριξαν τις τιμές παρα πολύ χαμηλά για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει...αλλά μάταια .Οι υψηλές τιμές των καυσίμων κράταγαν τον κόσμο σπίτι. Ο κατάλογος απο τις καταστροφές σε δουλειές σε περιουσίες σε ζωές που έχουν προξενήσει οι άχρηστοι που μας κυβερνούν είναι ατελείωτος.Περιμένετε να δείτε ακόμα τους χιλιάδες που θα καταθέσουν πινακίδες στο τέλος του έτους και μετά ελάτε να μου πείτε για μείωση της κυκλοφορίας. Last edited by diomiles; 11-07-2011 at 16:46. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατι εισαστε ακομα τοσο ευγενικοι μαζι του/τους ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εγώ είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρξουν προεκλογικές συγκεντρώσεις όταν γίνουν εκλογές και αν υπάρξουν πόσοι θα είναι αυτοί που θα κουνάνε σημαίες των κομμάτων από κάτω...... ![]() Μ εβάση την σημερινή κατάσταση πάντως δε νομίζω ότι θα τολμήσουν ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εχουν πολυ θρασος ολα τα αποβρασματα οι πολιτικοι ![]() και συν του οτι υπαρχουν παρα πολλα κομματοσκυλα ακομα... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομική κρίση και κυκλοφοριακό | frits | Ελλάδα | 28 | 14-06-2010 18:12 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 07:03 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 07:56 |
Παγκόσμια οικονομική κρίση | syan | Διάφορα | 7 | 03-05-2009 23:18 |