![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι και αυτό μια σωστή άποψη!!!! Last edited by Gemat; 23-07-2011 at 09:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Eχω κανει επισκευη με `μακαρονι` εξω απο το σπιτι μου με κιτ επισκευης ελαστικων που εχω-κατοπιν το πηγα για ελεγχο σε γνωστο καταστημα με ελαστικα στην Αλεξανδρας,οπου κ μου ειπαν μετα απο τον ελεγχο οτι ειναι ειναι μια χαρα κ αφου τους ρωτησα αν θα μπορουσα να κανω ταξιδι η απαντηση ηταν θετικη.Εκανα ταξιδι στο εξωτερικο διπλοκαβαλος κ φορτωμενος με τριβαλιτσο κ tank bag-ξερετε πως ειναι οι γυναικες οταν πανε ταξιδι...-συνολο 5.000χλμ κ δεν εχασε ουτε ενα psi.Οταν το τοποθετουσα ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.Εκ του αποτελεσματος λοιπον με βαση την δικη μου εμπειρια το κρινω ασφαλες.Βεβαια αν καποιος νοιωθει ανασφαλης η προτιμα αλλο τροπο,εννοειται οτι δεν εχω καμια αντιρρηση.Ομως πιστευω οτι κ το μακαρονι ειναι μια αρκετα καλη λυση,για εμενα περα απο ενα ελεγχο οτι δεν χανεις αερα μετα την τοποθετηση του(οτι δεν εχει `αστοχησει` δηλαδη..),δεν χρειαζεται κατι αλλο.Ελπιζω να βοηθησα,παντα φιλικα,stukas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα συμφωνησω μαζι σου στα του κιτ, οπως επισης και στο θεμα περι αισθηματος ασφαλειας του καθε ενος. Οποτε ο καθε ενας πρατει αναλογος!!! |
|
|
|||
|
|||
|
θα συμφωνησω με τον Gemat,ιδιως μετα απο αυτο που εζησα πριν 2 χρονια ,οταν εφαγα στη μουρη τα κοματια που εφυγαν απο το λαστιχο του ,απο προπορευομενο φιλο που απο θαυμα δε σκοτωθηκαμε,μετα απο επισκευη ελαστικου σε γνωστο μαγαζι,αποτελεσμα ηταν να φυγει ολο το πελμα,να μεινει το λαστιχο με τα λινα μονο,και αυτα με 180χλμ +,δεν βαζω την ασφαλεια μου σε ρισκο για 120-130ευρω,οταν δινουμε τοσα λεφτα σε αλλα πραγματα πανω στη μοτο μας,και αν δειτε στο εξωτερικο,το κορδονι ειναι μονο για να φτασεις μεχρι το βουλκανιζατερ και να αλαξεις λαστιχο. Απο την στιγμη που βαζεις κορδονι η ολη διαδικασια κοβει εστω και λιγο τα λινα και χαλαει η δομη του,μπορει σε πολλους να μην εχει συμβει τιποτα,αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να τα εχεις ολα !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τωρα με αυτο που θα γραψω μαλλον θα ξεσηκωσω πολλους αλλα... χαλαλι!!! Μιλας για ασφαλεια, και για το οτι δεν κανεις σκοντο και οικονομια για την ασφαλεια σου κτλ κτλ κτλ... Το να πηγαινεις ομως με 180+..... το θεωρεις ασφαλες ;;;Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου περι ασφαλειας και μαλιστα γρηγορα!!! Φιλικα παντα !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε Νικόλα...... +1200 ![]() ![]() ![]() (ουτε συνενοημενοι να ειμαστε![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη ΠΡΕΠΕΙ να κατανοησουμε ΟΛΟΙ μας, οτι ασχετα με την μαρκα, ασχετα με το αν οδηγαμε αυτοκινητο- μηχανη, πιλοταρουμε αεροπλανο-ελικοπτερο κτλ κτλ... Ολα χαλανε, ΟΛΑ μα ΟΛΑ!!!! Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ!!! Συμφωνω με το φιλο στο θεμα πχ του κορδονιου, αλλα διαφωνω παλι πχ με τις υψηλες ταχυτητες (μιλω για τα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα, χωρις να θελω να περιορισω το θεμα ασφαλειας μονο σε αυτα). Ο μηχανολογικος, ασταθμητος παντα παραγοντας, δεν καταλαβαινει απο πχ ευθειες (Α, εγω ξερω που να το τρεχω το εργαλειο, μονο σε ευθειες που ξερω, και οταν εχω... ορατοτητα ) ή στοφες, ανηφορες ή κατηφορες κτλ.. Μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να συμβει το οποιοδηποτε μηχανολογικο-ηλεκτρικο προβλημα! Και θα μου πεις: Αφου ειναι ετσι, ας καθησουμε ολοι σπιτια μας, να κινδυνευουμε λιγοτερο!!! Δεν λεω σε καμμια περιπτωση αυτο. Αυτο που λεω ειναι να μην εχουμε ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη σε οτι "οδηγουμε" και να μην το υπερεκτιμαμε! Ποσο μαλλον να το κανουμε αυτο, αναλογα με την αξια του. Δηλαδη, πληρωσα για το ακριβοτερο μηχανημα της αγορας.... αρα δεν παθαινει ποτε τιποτα!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Μπορει να πει καποιος παλι, οτι εγω ειχα φιλο που δεν ετρεχε, δεν... δεν... δεν... και επαθε αυτο και αυτο και αυτο.... Εγω παλι θα πω: Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι μπορει να σου συμβει! Μπορεις ομως, να μην το... "κυνηγας" να συμβει!!! Και θα κλεισω λεγοντας παλι οτι: Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πολλοι πανε πανω απο 140-150, αλλοι στιγμιαια (για καποια προσπεραση πχ) αλλοι απλα... με καθε "ευκαιρια"!!! Το να πιασεις 140-150, πχ για μια προσπεραση, ειναι απολυτος θεμιτο και πανω απο ολα θεμα ασφαλειας. Την ιπποδυναμη στα αυτοκινητα και τις μηχανες, ο κατασκευστης τα "βαζει" για λογους ασφαλειας κυριως (ιδιως για τις προσπερασεις. Οσο πιο λιγο χρονο εισαι στο αντιθετο ρευμα, τοσο το καλυτερο και πιο ασφαλες), και οχι για να λιωνουμε τα λαστιχα απο φαναρι σε φαναρι ή οτιδηποτε αλλο... Δεν σου λεω να αφησεις το κορδονι και να μην πηγαινεις πανω απο 80 οπως λες. Βασικα δεν μπορω να σου πω τιποτα, γιατι κανενας δεν μπορει να πιεσει καποιον για κατι. Απλα σου εφιστω την προσοχη στο θεμα ασφαλειας, σαν συμβουλη παντα (οπως αυτο των υψηλων ταχυτητων που λεγαμε πιο πανω), και σε παραπεμπω παλι στο προηγουμενο ποστ μου, που νομιζω οτι τα λεει ολα!!! Ειδικα τα κοκκινα γραμματα, πρεπει να ειναι συνεχεια "καρφωμενα" στο μυαλο μας. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SENSOR ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ | NIKOS PAPADOPOULOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 12-10-2010 19:53 |
| ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 14:14 |
| ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ | MARK | Ανέκδοτα | 14 | 01-02-2010 23:20 |
| Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ) | pepax66 | Ανέκδοτα | 13 | 17-11-2009 12:55 |
| ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ... | Γεώργιος Γαϊτάνος | Χιούμορ | 7 | 12-03-2009 14:41 |