GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-07-2011, 05:47
antonis1150GSA Ο/Η antonis1150GSA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Μαγουλα Αττικης-Πατρα
Προεπιλογή Απάντηση: Yamaha super tenere 1200 new

Περι ορεξεως παιδια , κολοκυθοπιτα....το παλικαρι συνηδητοποιησε οτι η μηχανη δεν του κανει και πολυ καλα κανει και την δινει, η ουσια ειναι να ειναι ευτυχιμενος με την μηχανη που θα εχει ανεξαρτητος εταιριας , ειτε αυτο λεγετε BMW, Yamaha, Honda κτλ....Οπως και να χει...Καλοπουλητη φιλε μου..
Παλιό 26-07-2011, 09:31
BMAR Ο/Η BMAR βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΤΡΙΠΟΛΗ
Μoto: R 1200GS ADVENTURE 2010

Παιδιά ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει αν εχεί την οικονομική άνεση και την τρέλα. Πάντως έγω αν μπορουσά θα έκανα τετοιες αλλαγές αλλά οχι σε τοσο σύντομο διάστημα.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΙΤΗ ΠΑΝΤΩΣ !!
Παλιό 26-07-2011, 11:09
Aggelos-Syros Ο/Η Aggelos-Syros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΣΥΡΟΣ
Μoto: kymco xciting 300r

Παιδιά ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει!
Επειδή η ζωή είναι μικρή εγώ τον χαίρομαι, και στο κάτω κάτω δεν ζητάει δανεικά απο κανέναν....
Παλιό 26-07-2011, 11:52
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Θα έλεγα ότι το πρόβλημα, όχι του φίλου ταξιδιώτη, ξεκινά από το γεγονός ότι καμία αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δε δίνει τα οχήματα για εκτεταμένο test drive. Αν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε το όχημα που μας ενδιαφέρει για μιά εβδομάδα ή έστω ένα ΠΣΚ, ώστε να το δούμε σε κάθε είδους δρόμο και να "γράψουμε" αρκετά χλμ πιθανόν να γλυτώναμε από αγορές που εκ πρώτης όψεως μας εξιτάρουν, αλλά σε τελική μπορεί να πάρουμε κάτι που δε μας ικανοποιεί ούτε καν βραχυπρόθεσμα.

Οπως σε όλα και σε αυτό πίσω είμαστε, στη Γερμανία γίνεται πάντα, σέβονται τον εν δυνάμει πελάτη τους.

Οταν εμφανίστηκε το F800GS το πήρα για δοκιμή. Οταν ρώτησα πόσο θα το έχω, 20 λεπτά μου είπαν. Πήγα από Καλλιρόης μέχρι Αργυρούπολη και πίσω. Η εντύπωσή μου ήταν θετικότατη και θα το είχα πάρει αν μπορούσα. Κι όμως βλέπω ότι όλοι μιλάνε για σέλα στριγκάκι και μάλιστα σκληρό, ο ήχος της εξάτμισης εμένα μου θυμίζει κατσαρόλα που ο πάτος είναι στραβός.... με εννοείτε τι θέλω να πω, επιπλέον έξοδα κι ίσως εκνευρισμός.

Ο φίλος Γιάννης καλά κάνει ότι κάνει, δεν τα πήρε από την τσέπη μου,
απλά η απορία νομίζω ότι είναι εύλογη. Επίσης μπορεί να έχει την ικανότητα μετά από 3.000 χλμ να κρίνει απόλυτα τη μηχανή. Τα κίνητρα καθενός κι οι ενέργειές του είναι προσωπική υπόθεση.

Ακόμη μιά φορά, καλοπούλητη φίλε!
Παλιό 26-07-2011, 12:13
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Σωστά τα λέτε (κάπως έτσι τα είπα), απλά να πω ότι καταλαβαίνω τα παιδιά που στραβώνουν με την έννοια ότι την εποχή που ζούμε είναι λίγο "πρόκληση" τέτοια συμπεριφορά. (προσοχή στα εισαγωγικά)

Τουλάχιστον αυτό είναι το BMW GS forum. Δηλ. ένα forum που δεν... μιλάει και για πολύ φτηνές μηχανές. Αν είχε αρχίσει τέτοιες συζητήσεις στο moto.gr (πχ. λέω) μπορεί να τον είχαν πάρει και με τις πέτρες τα παιδιά που παίρνουν μτχ. παπί με δόσεις.

Εμένα η "ένσταση" μου είναι διαφορετική (πάλι προσοχή στα εισαγωγικά). Για να κάνει τέτοιες αλλαγές αναρωτιέμαι έτσι δρα στα πάντα (και άρα δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας γιατί θα τα είχε φουντάρει όλα προ καιρού). Μια μικρή σούμα ότι θυμάμαι... Είχε 1200GS ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (πριν δεν ξέρω τι είχε και για πόσο καιρό), του έβγαλε ένα σοβαρό πρόβλημα, του το έφτιαξε η εγγύηση, έχασε την αξιοπιστία του στην εταιρία, την έδωσε (με λογική χασούρα), πήρε κάτι διαφορετικό (το οποίο εκθείασε), επίσης πανάκριβο, μέχρι εδώ όλα καλά, ξαφνικά μέσα σε ένα μήνα παίρνει κάτι άλλο ακόμα πιο ακριβό της... εταιρίας που είχε χάσει την αξιοπιστία, μετά βγάζει ότι θέλει να δώσει το... μεσαίο πανάκριβο (που εκθείαζε και ακόμα του αρέσει αλλά ως φαίνεται... όχι τόσο!) και στο... βάθος γλυκοκοιτάει την μαύρη έκδοση... αυτού που είχε αρχικά (!!!). Όλα αυτά, πόσο; Μέσα σε τρεις μήνες ή πολύ λέω; Εγώ επιχειρηματικά θα ήμουν λίγο τρομαγμένος να συνεργαστώ. (sorry φίλε ταξιδιώτη) Βέβαια για τις εταιρίες μοτοσυκλετών της περιοχής του πρέπει να στρώνουν κόκκινο χαλί.

ΦΥΣΙΚΑ καλοπούλητη, ΦΥΣΙΚΑ μακάρι να βρει αυτά που του αρέσουν, ΦΥΣΙΚΑ μου αρέσει που ότι βρίσκει από όλη αυτή την τριβή μας το μεταφέρει, ΦΥΣΙΚΑ δεν τα παίρνει από την τσέπη μου (αν και αν αποδειχτεί το αντίθετο ποτέ - πχ. ότι η μηχανές του είναι το αποτέλεσμα της ωραίας επιδότησης για το χωράφι του μπαμπά λέμε τώρα... θα... βαράω πρώτος, δεν το κρύβω).

Άντε με το καλό.
Παλιό 26-07-2011, 13:17
bogart Ο/Η bogart βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: F800 GS

κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον igmoriti στους Ducatisti
το παλικάρι είχε φράγκα και γούσταρε να έχει 5-6 μοτόρια να τα χαζεύει

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ
αυτό είναι το χόμπι του κι έτσι την βρίσκει

άλλος θέλει μια μηχανή και να την λιώσει
άλλος θέλει να αλλάζει κάθε μήνα

άλλος γνωρίζει μια γυναίκα στο λύκειο και την παντρεύεται
άλλος τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα

όπως γουστάρει και φτιάχνεται ο καθένας μάγκες, μην τρελένεστε
Παλιό 26-07-2011, 13:21
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από bogart Εμφάνιση μηνυμάτων
κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον igmoriti στους Ducatisti
το παλικάρι είχε φράγκα και γούσταρε να έχει 5-6 μοτόρια να τα χαζεύει

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ
αυτό είναι το χόμπι του κι έτσι την βρίσκει

άλλος θέλει μια μηχανή και να την λιώσει
άλλος θέλει να αλλάζει κάθε μήνα

άλλος γνωρίζει μια γυναίκα στο λύκειο και την παντρεύεται
άλλος τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα

όπως γουστάρει και φτιάχνεται ο καθένας μάγκες, μην τρελένεστε
Παλιό 26-07-2011, 13:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Ηθελα να 'ξερα τι σας πειραζει που καποιο μελος εχει λεφτα και τα σκορπαει οπως θελει!!! Ηθελα, μα τον Θεο, να 'ξερα τι ζορι τραβατε λες και τα παιρνει απο τις τσεπες σας!!!!
Ξερετε εσεις αν εχει πετυχει το ΤΖΟΚΕΡ δυο μηνες πριν?
Για ποια προκληση μιλαμε? Τι μας ενδιαφερει εμας?
Αν δηλωσει ''αγανακτισμενος'' θα κατεβουμε στην Κρητη να τον λυντσαρουμε διοτι....''προκαλει''?? Φανταζομαι γνωριζετε ποσοι ''αγανακτισμενοι'' κυκλοφορουν με Πορσε, Μερσεντες και ΜπεΜβε Χ 2!!!! Οι οποιοι φυσικα εχουν να συντηρησουν τα παραπανω οχηματα αλλα δεν πληρωνουν διοδια μεταφεροντας το κοστος επανω στους άλλους...τους βλακες ντε!!! Αυτοι ομως δεν ειναι προκληση και δεν προκαλουν αλλα....... αγωνιζομενοι αγωνιστες!!!

Αλλοι, αχαρακτηριστοι, μιλανε για επιδοτησεις χωραφιων και ποσο θα τους πειραζε, βαρωντας τους δικαιουχους, αν τα λεφτα του μελους προερχονται απο εκει, ξεχναμε ομως ποσα πληρωνουνε στους συνταξιουχους των 45 ετων (ολυμπιακη, σωματα ασφαλειας, στρατος, ναυτικο, αεροπορια....), ξεχνανε τα δικα τους κλεμενα και φυσικα τους ''αγανακτισμενους των Πορσε/bmw/mercedes Χ2!!!!!
Δεν ειδα κανεναν απο εσας να θελει να βαρεσει κατι ανεργα μελη που ζουνε πλουσιοπαροχα σε πανακριβες συνοικιες, σε σπιτια 200τ.μ, με σκαφη, αυτοκινητα των 100,000ε Χ2!! Σας πειραξε ομως ο ''ταξιδιωτης''!! Θεωρειτε ''προκληση'' τον ''ταξιδιωτη'' και οχι τους παραπανω!!!
Δυστυχως εχετε περασει στο απειρως προκλητικο ''κρινω χωρις να επιτρεπω να κρινομαι''!!

Η επαρχια και ειδικα η Κρητη λεφτα ειχε, εχει και θα εχει!!! Ειδικα η Κρητη, για να ξερετε, ειναι ενα κρατος μονης της!!!!!

Τι δουλεια εχε το GS της BMW με το Κ της ιδιας εταιρειας? εχει καμια σχεση στην αξιοπιστια, στην κατηγορια και στην χρηση? ΚΑΜΙΑ!!! Τι του προσαπτετε τοτε του ανθρωπου περι ελλειψεως εμπιστοσυνης στην εταιρεια? Ο ανθρωπος εχασε την εμπιστοσυνη του στα GS της BMW κι οχι στα Κ της BMW!!!! Εχετε ακουσει/διαβασει ''K'' by BMW με προβληματα? εχετε μηπως ακουσει/διαβασει RT με προβληματα? ΟΧΙ!!!! Μονον GS!!!!

Μηπως το παρατραβατε το σχοινι και προς την ζηλεια το πατε??????

Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα του ''ταξιδιωτι'' και να περναμε ολοι απο ενα ''Κ'' και να το αλλαζαμε καθε 2 μηνες!!!!!! Μακαρι ολες οι μοτο να ηταν σαν το ''Κ''!!! Προσοχη, οχι GS αλλα ''Κ''....η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!

Και μετα την κριτικη (¨η ζηλεια) του πετατε κι ενα ''ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ'' ετσι για να χρυσοσετε τον γεματο εμπαθεια -αριστα κεκαλυμενη -λογο σας!!! Το θεατρο ''σκιων'' σε ολο το μεγαλειο του!!!
Και ΟΛΑ αυτα ΓΙΑΤΙ? διοτι τολμησε κι αμφισβητησε την.....GS!!!!!!

Δεν περιμενα τοσο ''δηθεν'' καποια μελη του φορουμ!!!

Last edited by GeorgeP; 26-07-2011 at 13:25.
Παλιό 26-07-2011, 13:28
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηθελα να 'ξερα τι σας πειραζει που καποιο μελος εχει λεφτα και τα σκορπαει οπως θελει!!! Ηθελα, μα τον Θεο, να 'ξερα τι ζορι τραβατε λες και τα παιρνει απο τις τσεπες σας!!!!
Ξερετε εσεις αν εχει πετυχει το ΤΖΟΚΕΡ δυο μηνες πριν?
Για ποια προκληση μιλαμε? Τι μας ενδιαφερει εμας?
Αν δηλωσει ''αγανακτισμενος'' θα κατεβουμε στην Κρητη να τον λυντσαρουμε διοτι....''προκαλει''?? Φανταζομαι γνωριζετε ποσοι ''αγανακτισμενοι'' κυκλοφορουν με Πορσε, Μερσεντες και ΜπεΜβε Χ 2!!!! Οι οποιοι φυσικα εχουν να συντηρησουν τα παραπανω οχηματα αλλα δεν πληρωνουν διοδια μεταφεροντας το κοστος επανω στους άλλους...τους βλακες ντε!!! Αυτοι ομως δεν ειναι προκληση και δεν προκαλουν αλλα....... αγωνιζομενοι αγωνιστες!!!

Αλλοι, αχαρακτηριστοι, μιλανε για επιδοτησεις χωραφιων και ποσο θα τους πειραζε, βαρωντας τους δικαιουχους, αν τα λεφτα του μελους προερχονται απο εκει, ξεχναμε ομως ποσα πληρωνουνε στους συνταξιουχους των 45 ετων (ολυμπιακη, σωματα ασφαλειας, στρατος, ναυτικο, αεροπορια....), ξεχνανε τα δικα τους κλεμενα και φυσικα τους ''αγανακτισμενους των Πορσε/bmw/mercedes Χ2!!!!!
Δεν ειδα κανεναν απο εσας να θελει να βαρεσει κατι ανεργα μελη που ζουνε πλουσιοπαροχα σε πανακριβες συνοικιες, σε σπιτια 200τ.μ, με σκαφη, αυτοκινητα των 100,000ε Χ2!! Σας πειραξε ομως ο ''ταξιδιωτης''!! Θεωρειτε ''προκληση'' τον ''ταξιδιωτη'' και οχι τους παραπανω!!!
Δυστυχως εχετε περασει στο απειρως προκλητικο ''κρινω χωρις να επιτρεπω να κρινομαι''!!

Η επαρχια και ειδικα η Κρητη λεφτα ειχε, εχει και θα εχει!!! Ειδικα η Κρητη, για να ξερετε, ειναι ενα κρατος μονης της!!!!!

Τι δουλεια εχε το GS της BMW με το Κ της ιδιας εταιρειας? εχει καμια σχεση στην αξιοπιστια, στην κατηγορια και στην χρηση? ΚΑΜΙΑ!!! Τι του προσαπτετε τοτε του ανθρωπου περι ελλειψεως εμπιστοσυνης στην εταιρεια? Ο ανθρωπος εχασε την εμπιστοσυνη του στα GS της BMW κι οχι στα Κ της BMW!!!!

Μηπως το παρατραβατε το σχοινι και προς την ζηλεια το πατε??????

Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα του ''ταξιδιωτι'' και να περναμε ολοι απο ενα ''Κ'' και να το αλλαζαμε καθε 2 μηνες!!!!!! Μακαρι ολες οι μοτο να ηταν σαν το ''Κ''!!! Προσοχη, οχι GS αλλα ''Κ''....η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!

Και μετα την κριτικη (¨η ζηλεια) του πετατε κι ενα ''ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ'' ετσι για να χρυσοσετε τον γεματο εμπαθεια -αριστα κεκαλυμενη -λογο σας!!! Το θεατρο ''σκιων'' σε ολο το μεγαλειο του!!!
Και ΟΛΑ αυτα ΓΙΑΤΙ? διοτι τολμησε κι αμφισβητησε την.....GS!!!!!!

Δεν περιμενα τοσο ''δηθεν'' καποια μελη του φορουμ!!!

Εσύ έπιασες το γλύψιμο να πάρεις πιό φθηνά το Tenere .....

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το πως χαλάει ο καθένας τα χρήματά του, αυτό έλειπε άλλωστε, αλλά κάνω κέφι την συνεχή αλλαγή γνώμης του φίλου, εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έψαχνε για Harley....

Last edited by frits; 26-07-2011 at 13:31.
Παλιό 26-07-2011, 13:34
Senior Member

Εγώ ξέρω πάντως πως την αγγελία την έχουμε κάνει @@@@@.........
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης