![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ερε τεραστιε Χαρη
![]() ![]() ![]() . . . . η προβατινα σε περιμενει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημερα ![]() Σεβαστη η σκεψη σου, αλλά δεν μπορω παρα να διαφωνησω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Χάρη....
Σε βλέπω και χαλαρώνεις σιγά-σιγά... ![]() Για τη μηχανή μην σε νοιάζει καθόλου.....εγώ φωτογραφίες θέλω να βλέπω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια Χάρη. Κράτα γερά. Κάποια στιγμή πρέπει να πραγματοποιήσω το ταξίδι αυτό με την μηχανή. Να ξαναδώ τα μέρη των φοιτητικών μου χρόνων.
|
|
|||
|
|||
![]() εαν και λιγο καθυστερημένα...καλές βόλτες Χάρη..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ καθυστερημένα λόγω διακοπών αλλά καλούς δρόμους φίλε Χάρη,γέμισε με εικόνες-μυρωδιές-χιλιόμετρα-και όσες πιο πολλές φώτο για εμάς να ζηλεύουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τράβα μια γκαζιά και για εμάς ρεε!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στέφανε με τιμά η πρόσκληση διπλά γιατί έχεις την ηλικία των παιδιών μου, οπότε αν σε αγγίζει η παρουσία μου και τα γραφόμενα μου σημαίνει κάτι αυτό για 'μενα... Απάντησα για αυτό στον εγγεφαλικό, είναι άλλη η πορεία τώρα(προβατίνα στην Σιάτιστα) ![]() Αλλά μου έδωσες μιά καλή ιδέα, ο γύρος της Βουλγαρίας Μάη μήνα, χωρίς τις ορδές των Γερμανοφραγκολεβαντίνων, να δούμε όλα τα παράλια της Βουλγαρίας και τα βουνά.. Εκκίνηση από Αλεξανδρούπολη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας σας μεταφέρω λοιπόν τα χθεσινά, είμαστε Τετάρτη πρωί 17.08.2011
Ξημέρωσα εδώ σε μιά σκατοπανσιον, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού γνώριασα 2 ενδιαφέροντα παλληκάρια από την Πράγα, μπύρες ρεφενέδες κλπ Ούτε φωτό δεν τους τράβηξα, μόνο το πρωί τις μηχανές τους: ![]() By siraxanz at 2011-08-17 Στον χάρτη δείται την διαδρομή όπου είναι κ η διάσχιση των Καρπαθίων από τον δρόμο με το όνομα Τρανσφαγκαρασάν. Χάρτης διαδρομής μου την 17/08/11 Transfăgărăşan προς Strada Ana Ipătescu - Χάρτες Google Βάζω κάθε φορά χάρτη κ επιμένω σε αυτό για να μπορεί όποιος διαβάζει κ θέλει να πάρει κάτι σαν πληροφορία κλπ να ξέρει ακριβώς για τι πρόκειτε ![]() Βασικά η Ρουμανία έχει αμέτρητες πανσιον στα ρουμανικά: Pensiunea. Οι πολλές λόγω χαμηλής οικονομίας είναι για τα μπάζα, αλλά είναι τόσες πολλές που έχεις να διαλέξεις. Επίσης σε αυτές προσφέρετε και φαγητό στις καλές, όχι σε όλες, η τιμή από 12(σπάνιο) 15(μέσος όρος) 20 κ παραπάνω οι καλές. Πέρνει κ παζάρι. Τα ξενοδοχεία από 30 εως 50 ευρώ... Last edited by siraxanz; 18-08-2011 at 21:29. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Joe Bar Team Game | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 05-01-2011 14:33 |
Χανιά καφές Τετάρτη 20/10/10 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-10-2010 10:23 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 00:45 |
Χανιά Καφές... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 15-10-2010 09:08 |