Απάντηση: Ενδοσυνεννόηση made in China
Καλησπέρα
Μιάς και είχω την συγκεκριμένη , αλλά έχω και την midland bt1 μπορώ ίσως να βοηθήσω με μιά μίνι σύγκριση ...
Την bt1 , την είχα χρυσοπληρώσει πρίν 2 χρόνια , καλή ποιότητα κατασκευής , τρομερή ποιότητα συνομιλίας μέχρι τα 140 που δοκίμασα , και με την μπαταρία την φόρτιζα μετά απο κάθε μεγάλη βόλτα ή ανα δύο μέρες στην πόλη . Ωστόσο ο λόγος που με έκανε να την παροπλήσω και να την έχω μόνιμα σε ένα συρτάρι να σκονίζεται (αν ενδιαφέρεται κάποιος το συζητάμε ...) , είναι τα ευαίσθητα αναλόσιμα της ... Εντάξυ , δεν είμαι και ο πλέον προσεχτικός , αλλά αυτό το βυσματάκι που συνδέει τα ηχεία/μικρόφωνο με την συσκευή μου χάλασε 2-3 φορές , με κόστος όχι ευκαταφρόνητο , και ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να το φτιάξω μόνος μου .
Η απόσταση επικοινωνίας είναι 10 μέτρα , στα 6-7 αρχίζει ο θόρυβος , αλλά είναι οδηγού συνεπιβάτη , οπότε δεν χρειάζεται παραπάνω .
Την κινέζικη την πείρα με έναν φίλο (2 ζευγάρια), είναι εξαιρετική μέχρι τα 110-120 , μετά αρχίζει και έχει πολύ θόρυβο , ωστόσο λογικά παίζει να φτιάχνει με καλύτερη θέση στο μικρόφωνο . Στα 150-160 η συνεννώηση είναι αρκετά δύσκολη , αλλά κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται , δηλαδή να μπορείς να καταλάβεις οτι ο μπροστά ή ο πίσω κάτι θέλει να πεί και να κοψεις ταχύτητα για να συνεννωηθείς.
Επίσης η απόσταση επικοινωνίας που ονομαστικά είναι 500 μέτρα είναι επαρκέστατη , αν και σε ευθεία πρέπει να πιάνει πολύ περισσότερο , μιάς και πολλές φορές έχασε ο ένας τον άλλο και ακόμα μιλούσαμε .
Βασικός λόγος που την επέλεξα είναι τα αναλώσιμά της . Απλό καρφάκι είναι , αν πάθει κάτι το κόβω και βάζω άλλο .
Απο αυτονομία την κρίνω αρκετά καλή για τα δικά μου δεδομένα , 4 ώρες συνεχούς μπουρου μπούρου , αλλά τελείως απότομα τα φτήνει ...
Τέλος για την ποιότητα κατασκευής , είναι αρκετά καλή ,αν και είχαμε μια απώλεια στο usb της μιάς , πρέπει να αντικατασταθεί , αλλά ακόμα και καινούρια να έπερνα το κόστος της είναι περίπου όσο τα ακουστικά της midlant.
Αυτά απο μένα και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
|