![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπα και τότε γιατί έφτασαν εκεί που έφτασαν οι τιμές των μετοχών....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() είναι απόλυτα αναμενόμενο να πέφτουν κάποια στιγμή οι μετοχές...μόνο έτσι θα αρχίσουν να ξανανεβαίνουν.....αλλιώς τα χρηματιστήρια θα είχαν πάει στις 1.000.000 μονάδες.... πάντα υπάρχουν δικαιολογίες για τη πτώση όπως και για την άνοδο (βλ.σημερινή πορεία ΧΑ) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φταιει ακομα και οι παντρειες αλλων τραπεζων που ερχονται οσονουπω και το εκει ρευστο βεβαια!! Δηλαδη το γενικο κλιμα που οταν ακους οτι το Καταρ επενδυει στην Ελλαδα...περιμενεις κι αλλα πολλα να ερθουν! Δεν ειναι ηλιθιοι οι αραβες Σταυρο! κατι εχουν συμφωνησει με την Κυβερνηση...αεροδρομιο ισως??? Αν εννοεις την πτωση εδω και 2 χρονια φταιει η ελλειψη ρευστου στις τραπεζες που αναγκαζονται να πουλανε τις μετοχες που οι ιδιες κατεχουν ριχνοντας τις τιμες τους! Αυτος ειναι ενας απο τους λογους τις πτωσης τους αλλους θα στους πει, αν θελει, ο ΤΕΟ71! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ο κόσμος χαίρεται και χαμογελάει πατέρα?... όταν με €Μ500 έρχεται ο άραβας και εξαγοράζει – γιατί αυτό γίνεται – τις δύο μεγαλύτερες ιδιωτικές μας τράπεζες?
![]() Όταν πέρσι και πρόπερσι είχαν κάτι ΔΙΣ ευρώ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορει να ζητήσει κανείς από μια ιδιωτική εταιρεία νά παίζει το ρόλο του ....ΙΚΑ και να μοιράζει (μοίραζε) λεφτά.....
Η εταιρεία έχει σαν αρχή τη μεγιστοποίηση του κέρδους με το ελάχιστο δυνατό κόστος όπου μεγάλο ποσοστό αυτού μοιράζεται συνήθως στους μετόχους....εμένα, εσένα και μεγάλους θεσμικούς επενδυτές όπως το ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και λοιπά ταμεία, Ελληνικά ή μη ![]() ναι κύριοι, το αν μπορεί ένα ταμείο να μοιράζει συντάξεις και παροχές ίσως να οφείλεται στην απόδοση κάποιας επένδυσης σε κάποια τράπεζα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο Αραβας προσέφερε την ΑΑΑ αξιολόγηση σε έναν γάμο 2 τραπεζών οδεύουσες προς ...κρατικοποίηση, ναι κρατικοποίηση....με λίγα λόγια η ΑΑΑ αξιολόγηση θα επιτρέπει τη χρηματοδότησή τους με άλλους καλύτερους (συμφέροντες) όρους.... τα χαμόγελα που είδατε δεν ήταν χαράς αλλά ανακούφισης που έσωσαν προς το παρόν τη παρτίδα..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aν απαντάς σε εμένα Βασίλη αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι ο Άραβας μπόρεσε και εξαγόρασε μπιρ παρά. Και εμείς είμαστε και χαρούμενοι. Απόσπασμα:
Μη – μη – μη. Σε παρακαλώ. Μην με σκοτώνεις έτσι σιγά – σιγά… κάποτε υπήρχε η ‘Αυριανή’. ‘’Ζημίες προ φόρων 956 εκ. € εμφάνισε η Eurobank για το πρώτο εξάμηνο του 2011.’’ Λογιστικές? Φαντασθείτε τι έχει να γράψει στο 2ο. Μάλλον όμως θα ξέρετε πράγματα που εγώ αγνοώ. Καλά να πάθουν όμως, διότι αισχροκερδούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν. Και έπεται συνέχεια. Με τον δε, σοβαρό ηγέτη, Γιωργάκη να το βλέπει ως ένα καλό σημάδι υγιούς οικονομίας και εξόδου από την κρίση. Θα έλεγα ότι παίρνει ληγμένα, αλλά τον είδα σε ένα ξενοδοχείο για σοσια-ληστές και πρέπει να έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα. Άλλωστε το βλέπουμε συχνά σε φάσεις υγιούς οικονομίας… οι τράπεζες είναι σε καθημερινά deals συγχωνεύσεων και εξαγορών τους από άλλους για μπιρ παρά. Όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο… οι αγορές ανησυχούν. Άσε που οι τράπεζες θορυβημένες αναρωτιούνται σε κρυφές, από τους παιχταδόρ, συνεδριάσεις: Μα γιατί δεν με εξαγοράζουν τζάμπα? Τι έχω εγώ? Δεν είμαι τόσο όμορφη όσο οι άλλες? Καλά κέρδη στους… παίχτες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με 24% δεν εισαι Ο αγοραστης ουτε ο κυριος μετοχος!!! Last edited by GeorgeP; 30-08-2011 at 14:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για ρωτα τον λογιστη σου. Κατανταει πολυ εκνευριστικο να χρωματιζεις τον αλλον μονον και μονον διοτι δεν συμβαδιζει με την αποψη σου!! Αν στην υποθεση της Αλφα-Ευρομπανκ ενεπλακη και η Ελληνικη Κυβερνηση (ειτε μπλε, ειτε κοκκινη, ειτε πρασινη, ειτε ασπρη) πρεπει να τους πουμε ευγε διοτι αλλιως θα κλαιγαμε σε λιγο καιρο!! Σοφη κινηση απο οπου και να προερχοτανε και απο οπου και να παροτρυνθηκε!! διαβασε και λιγο ξενο τυπο να δεις με ποση χαρα κι ανακουφιση υποδεχτηκαν το νεο αυτο! Κοιτα το χρηματιστηριο, τον καθρεπτη της καθε οικονομιας!!! Ελα τωρα, μην με σκοτωνεις σιγα σιγα γιατι ....υπαρχει ακομα ο ''Ριζοσπαστης''!!! Last edited by GeorgeP; 30-08-2011 at 14:17. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|