![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Και ποιο το πρόβλημα, μία εβδομάδα στο ΜΟUΖΑΚΙ PALACE,
θα είτο θεϊκό δώρο ..!!! Σκέψου μία εβδομάδα, spa, σοκολατοθεραπείες, βραχάκια στην πλατούλα, μασάζ στα όμορφα γνωστά πατουχάκια σου... Τι άλλο θα ήθελες..!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Αργυρη πολυ καλο ,θα το δω!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίοοος, θα δουλεύω Σάββατο βράδυ αλλά αν τελειώσω νωρίς θαρθω για τη βόλτα της Κυριακής
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να το σιγουρέψω τι θα γίνει εκείνη την εβδομάδα και μιλάμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, ωραία διαδρομή, διαμονή όλα τέλεια
![]() Δυστυχώς όμως (ή ευτυχώς από άλλη οπτική) θα είμαι στο ίδιο μέρος, αλλά με αντίσκοινο στο περτούλι ![]() ![]() Αν αλλάξει κάτι θα είμαι μέσα. Αλλιώς εύχομαι σε όλους που θα συμμετάσχουν να περάσουν καλά και νά κάνουν πολλά και "όρθια" χιλιόμετρα. Υ.Γ. Συγχαρητήρια για την οργάνωση και για την επιλογή της διαδρομής η οποία την εποχή αυτή είναι απλά πανέμορφη. Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Αργύρη.Καταπληκτική εκδρομή αλλά δυστυχώς έχει πολύ καιρό που έχω κανονίσει αυτήν την Παρασκευή(23/9) εκδρομή στην Βοβούσσα!!Κρίμα σε κάποια άλλη εκδρομή ίσως βολέψει και ανταμωθούμε.Καλά να περάσετε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα είμαστε στο Ναϊάδες...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε να ξεκινήσει η σεζόν με άλλη μια σούπερ εκδρομή!!!:sm5::sm5:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 08:50 |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 00:26 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 08:50 |
Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 21:41 |