![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο ξαναγράφω (ποιο αναλυτικά) : Μάθε να τα διαβάζεις όλα όσα γράφονται και όχι επιλεκτικά όσα θες (εκτός εάν τα διαβάζεις και … τα ξεχνάς) , κοιτά πρώτα τι γράφεις εσύ και οι <φίλοι> σου και μετά τα λέμε… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μάθε με να διαβάζω και μένα. Άσε τους φίλους μου. Εγώ γράφω, εγώ σε ρωτάω. Μπήκες, χλεύασες, προσέβαλες και για ανεξήγητο λες πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ γραμμένα. Εσένα τελικά ποια είναι η άποψή σου για τους αστυνομικούς που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και κράνη; Θα την πεις, ή θα μπαίνεις σε αυτό το ποστ και θα γράφεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα; Θέλεις να κάνουμε κάποια ειδική συμφωνία και σύμβαση με σένα για να μας πεις; ![]() Όταν σταματήσεις να παίζεις την κολοκυθιά, είμαστε όλο μάτια να σε διαβάσουμε. ![]() Σταματάω εδώ γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Εκτός αν όντως δεν καταλαβαίνεις, οπότε δεν περιμένω να απαντήσεις ποτέ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις 30/8 ώρα 16:03 ποστ 22 γράφεις << Ο κόσμος τό' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, ότι το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση.>>
Και 20 λεπτά μετά … 30/8 ώρα 16:23 ποστ 29 γράφεις << Βασίλη κανέναν δεν κατηγορώ αδιάκριτα. Μιλάω για τους συγκεκριμένους που τους είδα με τα μάτια μου και τους άκουσα με τ´ αυτιά μου.>> Φάσκεις και αντιφάσκεις ? Τώρα έμαθες να διαβάζεις ? Τώρα αποκαταστάθηκε η μνήμη σου ? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |