![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι δεν την βγάζουν για θέμα προσωπικής ασφάλειας όπως ισχυρίζονται μερικοί αλλά για να κάνουν ότι ταρζανιά θέλουν, χωρίς τον φόβο που έχουμε εμείς οι νόμιμοι
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγω αυτο πιστευω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από την στιγμή που δεν φορά στολή δεν υπάρχει ουσιαστικά θέμα, γιατί αυτό περιορίζεται σε πεισματικής φύσεως παράβαση του Κ.Ο.Κ. Κάτι που στην Ελλάδα είναι θεσμός.
Ποιες πινακίδες ?Ανακαλύψαμε ξαφνικά τον τροχό ?Ας πάει κάποιος σε trackday να μου πει εάν θα δει …πινακίδες , σχεδόν κανένας με SS δεν φορά κανονικά πινακίδα(και να υπάρχει είναι <χωμένη> παρανόμως κάτω από το φτερό). Το ίδιο για μεγάλο ποσοστό μεσαίων on/offκαι SM. Αλλά με αφορμή μια τροχονομική παράβαση να κολλάνε εκφράσεις υβριστικές , <θα τον πη…ξω σαν…> , <τσογλάνια>, <####παιδα> κ.α. Να γράφονται συκοφαντίες όπως η απίστευτη :< το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση>…. ΔΕΝ παίζει … εκεί αντέδρασα στα γραφόμενα… Μην συγχέουμε καταστάσεις απλής πεισματικής φύσεως με απατεώνες και διεφθαρμένους . Οι αναφορές σε … αποθεμένα(εκ μέρους μου) είναι βέβαια ανυπόστατες και τις αντιμετωπίζω όπως τις αναφορές ότι οι κρατήσεις των δημοσίων υπαλλήλων …πληρώνουν τους δημόσιους υπαλλήλους !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο … νόμιμος , τι φοβάται ? Ο νόμιμος κάνει <ταρζανιές> ? είναι νόμιμη η ταρζανιά ή παράνομη ? ![]() Σοβαρά τώρα, μπορείς στοιχειοθετήσεις αυτό που λες ? Εάν μόνο στους αυτοκινητοδρόμους έβγαζαν τις πινακίδες (όσοι το κάνουν και οποίο επάγγελμα κι αν κάνουν) θα είχες δίκιο, εκεί υπάρχουν φωτογραφικά ραντάρ … αλλά μέσα στην Αθήνα ? Στις επαρχιακές πόλεις (που η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη) ? Δεν είναι αυτή η αιτία. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μαθαίνουμε και κάτι, αν με τσιμπήσουν χωρίς πινακίδα, τι πρόστιμο και τι διοικητικές κυρώσεις έχω;
Επειδή περνώ σε καθημερινή βάση μπροστά από την τροχαία Καισαριανής, βλέπω πολλές φορές αστυνομικούς να προσέρχονται ή ν α φεύγουν με τα ιδιωτικά τους δίκυκλα. Δυστυχώς οι περισσότεροι χωρίς κράνος. Αν ποσοστιαία είναι περισσότεροι ή λιγότεροι από πολίτες δικυκλιστές δε γνωρίζω, είναι όμως κακό παράδειγμα και δείγμα παρανόησεις του τι σημαίνει να ανήκεις σε φορέα εξουσίας. Τώρα όσο για τις πινακίδες, αρκετά χρόνια που πήγαινα τη γυναίκα μου στη δουλειά της, δίπλα στο ΑΤ Αργυρούπολης, πολλά παιδιά δεν είχαν πινακίδα. Τες πα! Μέσα σε όλα τα ωραία αυτό είναι είναι ίσως πταίσμα, αλλά εκνευρίζει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν δεν έχεις τοποθετήσει πινακίδα ή αυτή δεν φαίνεται καθαρά ή καλυπτεται …πρόστιμο 300 γιουρο …εάν πληρωθεί εντός 10 ημερων τα μισά … αυτό !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην ξεχνάμε ότι ο νεοέλληνας δεν διοικείται ευκολα με το υπόδειγμα ή με το όμορφο τρόπο αλλά με τον τσαμπουκα και με τον φόβο!
Παράδοξο αλλά ισχύει, αν ο άλλος έχει μεγαλώσει σε ένα τέτοιο κλίμα έτσι θα κάνει..δυστυχώς! Από την άλλη είμαι και γω της άποψης ότι η αστυνομία πρέπει να είναι υπόδειγμα σε όλα που είναι και αυτό πολύ δύσκολο ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μικρή "συλλογή" της εβδομάδας.
Το φαινόμενο τελικά, μόνο τυχαίο δεν είναι. Με τι θα μπορούσε να ασχολούνται όλοι οι κοντοκουρεμένοι κύριοι στις φώτο; Με τους δύο απ' αυτούς που έπιασα την κουβέντα, μου είπαν... αλλά δε σας λέω! Μια προσεκτική παρατήρηση από κοντά, δείχνει ότι στις μηχανές αυτές ουδέποτε έχει φορεθεί πινακίδα κυκλοφορίας. Τον νεαρό αυτόν τον πρόλαβα αφού είχε περάσει με κόκκινο τα προηγούμενα 3 κόκκινα φανάρια και αναγκάστηκε να σταματήσει στο σημείο αυτό της αναστροφής γιατί ναι μεν είχε πράσινο το αντίθετο ρεύμα, είχε και μεγάλη κυκλοφορία όμως και έτσι δεν τον "έπαιρνε" να ξαναπεράσει με κόκκινο... ![]() Αυτήν τη βάζω για το αξιοπερίεργο. (Ναι, φόραγε κράνος!!!) ![]() Εδώ κάποιοι ίσως να σχολιάσουν ότι πήγαινα με 130 στην Λ.Ε.Α. επιχειρώντας να πλησιάσω τη Hayabusa, όπως με σχολίασαν κάποτε ότι τράβαγα φωτογραφίες την ώρα που οδηγούσα, ενώ η όρασή τους δεν τους επέτρεψε να δούνε ότι αυτό που φωτογράφιζα ήταν ένα κινητό παράπτωμα που είχε "διαφύγει" όλης της Αστυνομίας επί σειρά χιλιομέτρων, που επέσυρε 4-5 παραβάσεις μαζεμένες και δεν το σχολίασαν καθόλου! ![]() ![]() Τη φωτογραφία αυτήν τη χαρίζω σε όποιον θέλει να την περιλάβει στα γνωστά chain emails με τίτλο: "Only in Greece"!!! Εθνική Οδός. ![]() Η εκτίμησή μου για τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικά εδώ περί της Αστυνομίας, είναι μεγάλη γιατί πολλές φορές έχει τύχει να με βοηθήσουν και έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν όχι μόνο πραγματικοί επαγγελματίες ανάμεσά τους, αλλά Αξιωματικοί με όλη τη σημασία της λέξεως που βάζουν το καθήκον πάνω απ' όλα και με αυταπάρνηση της ζωής τους αρκετές φορές προστατεύουν τους συμπολίτες τους. Ακόμη ακόμη με έχουν βοηθήσει και με απλές καθημερινές γραφειοκρατικές διαδικασίες, που χωρίς τη βοήθειά τους θα ταλαιπωριόμουν πολύ. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι εμφανιζόμενοι όχι μόνο είναι επίορκοι, αλλά το κάνουν και την ανοχή των συναδέρφων τους καταστώντας και αυτούς συνένοχους, με μια πολύ κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη όπως αναφέρθηκε παραπάνω, που μέρος και αυτής μας έχει φέρει σαν χώρα στο σημείο που είμαστε τώρα... Είναι αυτοί επίσης που όσοι τους βλέπουν στο δρόμο μας λένε όλους εμάς μετά ####παιδα γιατί τους παρατηρούν να κυκλοφοράνε ξεκράνωτοι, ξυπόλυτοι, να μην σέβονται τον ΚΟΚ και ιδίως τα κόκκινα φανάρια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα λουλουδια οντως υποδηλωνουν..... κινδυνο ![]() Ποιος τα ..αμαει τα κοκκινα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |