![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω ακριβώς από που έχουν τα στοιχεία. Σε εμάς αναγράφει τα πραγματικά τετραγωνικά, παρόλο που το διαμέρισμα έχει ημιϋπαίθριο.Κι απόσο ξέρω η πεθερά μου είχε δηλώσει τα πραγματικά στην εφορία, μύλος....
Κι επειδή είμαι παλιοχαρακτήρας και θέλω να σας στα σπάσω οριστικά, δείτε τι έλεγε ο νεότερος χοντρός μόλις 3 μήνες πριν σε σχέση με ακίνητα και ΔΕΗ. Να τον χαίρονται οι πρασινοφρουροί! Θα το βάλω και σε άλλα παρόμοια νήματα να το δουν όλοι! Βενιζέλος 23Ιουνίου2011 - YouTube |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή με είχε "ψυλλιάσει" παλαιότερα κάποιος φίλος
ότι αναγράφονται παραπάνω τετραγωνικά, προκειμένου να εισπράττουν οι δήμοι περισσότερα, το είχα ψάξει και είμαι Οκ ! Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι ναι, να το χαιρομαστε το αρχ...... !!!Δεν βλεπω καποιον να βγαινει και να γραφει καποιο... σχολιο ομως !!!Οχι που θα εμφανιστει.......
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι Σκοπιανοί επιμένουν... μακεδονικά | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 13-04-2011 20:24 |
| Πολυεθνικά κόλπα με τις τιμές | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 24-05-2010 12:43 |
| Tο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 06-12-2009 16:42 |
| Μπλουζάκια - φωτογραφίες, σχέδια, μεγεθολόγια, τιμές 2009 .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 12 | 29-09-2009 16:30 |