![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Και οσο για το επιπεδο που κυκλοφορει....ενταξει παλια ειχαμε τους μουστακαλιδες απ τα βουνα (οχι δεν ειμαι ρατσιστης ουτε με το μουστακι ουτε με τα βουνα...τροπος του λεγειν για το επιπεδο) ....στις μερες μας, μην μου πειτε οτι τα παιδακια που βλεπω στην ασφαλεια πλεον με τις μαλουρες και τα σκουλαρικια, τους υποχρεωσανε να τα βαλουνε για καλυψη αποκριψη αφου καταταχθηκαν στο σωμα.....
......απλα ειναι το επιπεδο τετοιο.... ΑΑΑ ρε Ντον Τζονσον που εισαι με τις κουστουμιες σου και τα φεραρικα σου στο Miami Vice!!!!! ![]() Last edited by giamil; 14-09-2011 at 14:36. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διαδικτυακή αδεία... παίρνω το θάρρος για ένα spam... Με την αστεία θεωρία περί κόστους νοσηλείας κλπ έχουμε ακούσει άπειρα ευφυολογήματα!!! Αν είναι έτσι θα πρέπει να αλλάξουν και άλλες συνήθειες. Ας πούμε... στον καφέ θα πάνε καμμιά 40αρια θηρία βενζινοβόρα, κυρίως για επίδειξη. Γιατί όμως το παιδί μου, που μένει κοντά, να επιβαρύνει τα πνευμόνια του με τόσο καυσαέριο και με ότι συνεπάγεται αυτό για τα ταμεία κλπ;;;; Αφού λοιπόν είμαστε υπερευαίσθητοι σε τέτοια θέματα, ας θεσπίσουμε και την μετακίνηση για ανάλογες περιπτώσεις, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς... Μήπως όμως με την "ευαισθησία" μας σε θέματα νομιμότητας, βγάζουμε τον φασιστάκο που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας θέλοντας έτσι να επιβάλουμε την θέλησή μας στους άλλους?!!?!? Άλλωστε η δικαιολογία "θα πληρώσω εγώ για σένα" σημαίνει κιόλας, πως όλα μετρώνται με χρήμα και κόστος/κέρδος, άρα ανάλογη θα είναι και η ηθική μας... οπότε γιατί διαμαρτυρόμαστε για "τους άλλους που τα φάγανε";;; Και μην μου πείτε περί νομιμότητας, γιατί έρχεται στο μυαλό το γνωστό "ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό"!!!!! Να διευκρινίσω, πως η παρέμβασή μου δεν είναι υπέρ ή κατά αστυνομικών ή άλλων οργάνων. Και για να κλείσω, θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που πολύ σωστά λέει πως το κράνος το φοράμε όποτε γουστάρουμε για το δικό μας κεφάλι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε πάλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κράνος το φοράμε για το δικό μας κεφάλι,αλλα δεν κόβουμε πρόστιμο 350 ευρώ στον δίπλα μας που δεν φοράει κράνος.....
![]() Αυτό που προκαλεί είναι η συμπεριφορά .......και η κακή νοοτροπια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 :sm4: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σωστά!!!! Κι εγώ αυτούς εννοώ που αν το βλέπουν έτσι!!! ![]() Ας πούμε ο Κώστας (gsmaniac) δεν φοράει σωσίβιο στις φωτο από το σκάφος και δεν πρόσεξα να είναι δεμένος... οπότε αν, ο μη γένοιτο, γλιστρήσει ξέρεις πόσο θα μας στοιχίσει η έρευνα από τα πλωτά και άλλα σκάφη?!!??! Επίσης όσον αφορά προκλητικές συμπεριφορές κλπ, έχω την γνώμη πως ελάχιστα κερδίζοντε με καταγγελίες. Αν θέλεις να μην είναι "βεληγκέκας" ο αστυνομικός, τότε φρόντισε να μην τον έχεις "ανάγκη" και να μην του δίνεις εσύ τα "παραπανίσια δικαιώματα". Αυτό σημαίνει άλλη πνευματική καλλιέργεια που μάλιστα δεν επιδοτείται!!!! ΥΓ. Κώστα, εννοείται πως εκτιμώ ιδιαίτερα τις ναυτικές σου ικανότητες, γι' αυτό και η άνεση στο σχόλιο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φαινομαι?
Ααα σορρυ νομιζα οτι το εκριβα καλα! Φιλαρακι ο καθενας ξερει για τον εαυτο του τι ειναι ....τωρα αν το παιρνεις προσωπικα το "τσογλανια".....τι να πω? θα χεις τους λογους σου....! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν έχω πει ποτέ στην ζωή μου σε δημόσιο υπάλληλο......εγώ σε πληρωνω ![]() Στους καιρούς τους δύσκολους που ζούμε,μάλλον θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους περισσότερο...να μην προκαλουν ![]() Όσο για την θάλασσα και τους κανόνες ασφαλείας της.....τηρούνται ![]() ![]() Αυτό θα το γνωρίζεις ...σαν ναυτικός |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |