![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια μου δεν μπόρεσα να έρθω λόγο εορτής !!
Ηταν ο πρώτος καφές που έχασα και δεν θα ξαναγίνει !!! Πιστεύω να περάσατε υπέροχα μαζί με τα κοπέλια από την Κρήτη !! Ολα καλά , όμως έχω ένα παράπονο ..... Δέν βλέπω σαλάτα στο τραπέζι !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ......και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....Καλή επιστροφή Ευτύχη και Γιάννη στην όμορφη Κρήτη......στα καλά καθούμενα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]() Μαζευτήκαμε κ οι τελευταίοι ... ![]() Μετά από τόσο καιρό χωρίς το εβδομαδιαίο μας καφεδάκι, είχαμε πάθει "στέρηση" ... ![]() Άντε παίδες ... κ στα επόμενα ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα θα το ηθελα αλλα οπως ειπα ειμαι νυχτα και θα ειμαι χαλια, και δεν το ρισκαρω αυπνος ταξιδι και μονος, ασε που να ειμαι εκει και να μην μπορω να ακολουθησω, ειναι οτι χειροτερο.
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο τελευταίος καφές της σαιζόν, την Τετάρτη 27/7, στο "Λιοντάρι"! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 89 | 12-09-2011 13:18 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |