![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χτες το βράδυ σε μια διαδρομή προς το Σούνιο για να δούμε την πανσέληνο με την σύζυγο το δεξί φλας τρελάθηκε!!!!
ανάβει μόνο του και όχι μόνο αυτό... δεν σβήνει απλώς εάν πατήσω την ακύρωση, ρέπει να πατήσω πρώτα το δεξί φλας και μετά ακύρωση για να σβήσει.... υποθέτω ότι έχει να κάνει με το πλύσιμο που της έκανα την Κυριακή (στο χέρι την έπλυνα μόνος μου, όχι πλυντήριο), αν και μου φαίνεται παράλογο να το πιάνει 2 μέρες μετά....σκέφτομαι να το λύσω και να το πλακώσω σε wd40... υπάρχει καμία άλλη πρόταση? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν φοράς, μπορεί να μπερδεύει ο συναγερμός.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε χόντα.
Πάντως αν ανάβει, φλας αλλά για να το σβήσεις πρέπει πρώτα να το πατήσεις, πριν το ακυρώσεις, τότε εμφανώς ανάβει "βραχυκυκλωματικά" και όχι από λάθος "εντολή". Το σύστημα δεν ξέρει ότι ανάβει το φλας παρά μόνο όταν το ανάψεις εσύ. Αυτό δείχνει κάτι για το σημείο της βλάβης. Θα ήταν ακόμα πιο εύκολο αν δεν έσβηνε ποτέ (ούτε όταν το ανάβεις και το σβήνεις εσύ). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το επαθα κι εγω φετος στο 1200.Αναβε γιατι ειχε χαλαρωσει-φαγωθει ενα πλαστικο εξαρτηματακι μεσα στο διακοπτη και εδινε μονο του εντολη ειδικα στις δεξιες στροφες που η κλιση το βοηθουσε να μετακινηθει.
Υπαρχει ενας τροπος να τοποθετηθει αναποδα οπως και εκανε ο μηχανικος μου αλλα οταν ειδα λυμενο το διακοπτη στον παγκο..επαθα λουμπαγκο. (Ακομα απορω πως εβγαλε ακρη και το ξαναμονταρισε...) Τωρα η χαλαρη-φαγωμενη μερια δινει την εντολη στο ακυρωτικο αλλα ειναι αναποδα και δεν πατιεται μονο του ωστε να μου σβηνει το φλας ενω λειτουργει κανονικα οταν το παταω εγω! Μην παρεις Χοντα θα πληξεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεπόν Problem Report.... πήρα απο το praktiker ενα sprey καθαρισμού επαφών και μπουζί...επειδή βαρέθηκα να λύσω τον διακόπτη ψέκασα απο πίσω και προς τα εσωτερικά με αυτο....σήμερα δεν ανάβει μόνο του....αντε να δούμε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακαρι να βγω ψευταρος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....λογικά κάτι έχει ξεσφίξει μέσα στον διακόπτη και θα στο ξανακάνει. ![]() ...πάει και η προσωπικότητα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Το εσωτερικό του διακόπτη, πρέπει νάναι σαν τα 1200 ... όπως στη φωτό ... Τα μπουτονάκια είναι στεγανά, οπότε το αντισκωρικό, δεν θα κάνει δουλειά ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λογικα θα στο ξανακανει ![]() Το οτι σταματησε, ΙΣΩΣ οφειλεται στην "υγρασια" απο το υγρο του σπρευ. Ειναι κλειστος ο χωρος, και δεν εξατμιζεται ευκολα το υγρο. Πιστευω λοιπον οτι τωρα, λογο αυτης της προσωρινης υγρασιας, εχει "βεντουζαρει" το μικρο πλαστικο εξαρτημα του διακοπτη, και δεν "γλυστρα" απο μονο του να ακουμπησει την επαφη. ΙΣΩΣ λεω. Συντομα ομως, θα ξερεις σιγουρα. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το δις εξαμαρτείν :) | ortho | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 35 | 22-07-2011 11:14 |
Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας. | ckalfas | Ελλάδα | 24 | 05-03-2011 15:23 |
Η πιο τρελή εξήγηση στην αστυνομία | wolferin | Αστεία Video | 5 | 06-10-2009 19:56 |
Γοριλο-εξολοθρευτής!!! | Arkas | Ανέκδοτα | 7 | 27-01-2009 17:51 |