![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τέτοια οδήγηση εννοείτε οτι το ζητάει και εκείνης ο οργανισμός της γιατί έχει την αίσθηση οτι οδηγεί και εκείνη (και έτσι είναι).
![]() Δεν είναι τρόπος οδήγησης σε ένα ταξιδι π.χ., αλλά για ένα ωραίο στροφιλίκι. Εγώ συνεχίζω να δοκιμάζω (και δεν εννοώ στιλ). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε ενα μου ταξιδη καπου στης αλπης θημαμαι ενα ζευγαρη βρεττανον που μου εκαναν τρομερη εντηποση για το στηλ οδηγησης τους εξερετικα γρηγορη κε θεαματικη οδιγουσαν ενα gsx r 1100 κε εγω ενα suzuki dr 650 rs κε μετα βιας κρατιομουνα κοντα τους ητα οτι σε στροφη π.χ. δεξια η συνεπηβατης κραταγε τον οδιγο απο τον αρηστερο ομω κε εγερνε λυγο πιο δεξια απο τον οδιγο κε το δεξη της χερη το ειχε στο δε δεξιο μηρο της κε φενοταν να τον πιεζε για να υσοροπη καλητερα
το συγκεκρημενο οδηγημα δεν ειχε να ζηλεψη τιποτα απο ενα οδιγημα super spor θα ειθελα κε τα δικασας σχολεια στο συγκεκριμενο στηλ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και στα εσάκια άλλαζε χέρι από ώμο σε μηρό ;;; |
|
|||
|
|||
![]()
στης κληστες νε στα πολυ ανηκτα κε εσακια στη μεση
|
|
||||
|
||||
![]() Δεν το καταλαβαίνω καλά ... Αφού ο οδηγός, με το "γυροσκοπικό", την γέρνει όσο θέλει την μοτοσυκλέτα ... Γιατί να πιέζει κ ο συνεπιβάτης τον μαρσπιέ ??? .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ νοιώθω τεράστια ασφάλεια όταν είναι κολλημένη επάνω μου, με σφιχτή αγκαλιά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είχα δει το thread... αλλά αν προλάβαινα... αυτό θα έγραφα !!
Σε όσους οδηγούμε γυροσκοπικά αρκεί ο/η συνεπιβάτης/ιδα να κρατιέται απο τα πλαϊνά και να μη βάζει (ιδανικά) αντίθετη δύναμη. Κατά τα άλλα όταν αρχίζουν τα S-άκια και δουλεύει το γυροσκόπιο... ούτε κιχ δεν προλαβαίνει να κάνει ο συνεπιβάτης... όχι να ακολουθήσει τον κορμό... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνεχίζεται το λουτρό αίματος στη Λιβύη | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 22-02-2011 21:59 |
kit χαμηλώματος μαρσπιέ συνεπιβάτη wunderlich | Πάνος | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 6 | 10-10-2010 19:44 |
Η επιρροή του συνεπιβάτη!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 16 | 07-06-2010 14:21 |
«Φιλτράρισμα» στο Ίντερνετ θα επιβάλει η Αυστραλία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 11-10-2009 15:43 |
Πως να οδηγείτε μαζί αναβάτης και συνεπιβάτης | GS_maniac | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 08-09-2009 22:04 |