GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-10-2011, 14:09
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες

Καθήκια !!! Έχουμε καταντήσει δουλικά των Δ.Υ. !!!
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 14:21
Eftixis Ο/Η Eftixis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων

Φίλε Κώστα τελικά όλοι οι Έλληνες από το Δημόσιο ζούσανε και εσύ ακόμα, Εργολάβοι επιχειρήσεις κ.λ.π. Πριν αναγκαστούμε να πάρουμε τα όπλα για να κυνηγήσουμε τους 300 προδότες προσπαθούμε με την απεργία να τους ταρακουνήσουμε Λοιπόν αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι μας θα μας πάρουνε οι σύγχρονοι κατακτητές και τα σώβρακα
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 14:25
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Κώστα τελικά όλοι οι Έλληνες από το Δημόσιο ζούσανε και εσύ ακόμα, Εργολάβοι επιχειρήσεις κ.λ.π.

οι εργολάβοι και οι επιχειρήσεις,δεν είναι όλοι οι έλληνες...
αλλά έστω και αν είναι έτσι,το Δημοσιο ποιος το...ζει??

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε

και που είσαι...βάλε καμιά αγκινάρα παραπάνω γιατί έρχονται δύσκολες εποχές.ο έλληνας ΔΕΝ σηκώνεται απο τον καναπέ
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 14:39
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Κώστα τελικά όλοι οι Έλληνες από το Δημόσιο ζούσανε και εσύ ακόμα, Εργολάβοι επιχειρήσεις κ.λ.π. Πριν αναγκαστούμε να πάρουμε τα όπλα για να κυνηγήσουμε τους 300 προδότες προσπαθούμε με την απεργία να τους ταρακουνήσουμε Λοιπόν αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι μας θα μας πάρουνε οι σύγχρονοι κατακτητές και τα σώβρακα
Όοοοοχχιιιι καλέ μου φίλε Ευτύχη !!! Δε συμφωνώ...

1/ Κατ'αρχήν η απεργία για να είναι αποδεκτή... πρέπει να μην επηρρεάζει τη ζωή του απλού πολίτη, αλλά μόνο εκείνη των κυβερνώντων/πολιτικών/κ.ο.κ.

2/ Έ όχι και μας ζει το Δημόσιο... ποιο Δημόσιο?? Αυτό που όποιος δουλεύει στο 25% του λένε μπράβο, τον έχουν Θεό και του δίνουν επίδομα εργατικότητας??? Γιατί σ'εμάς στον Ιδιωτικό όταν πέσουμε στο 100% μας λένε... δώστε παιδιά λίγο παραπάνω... να πάμε στο 120% γιατί δε γίνεται δουλειά... Το Δημόσιο είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ετούτης της χώρας... ΤΕΛΟΣ !!

3/ Να ξεσηκωθούμε??? Τι εννοείς??? Να ξεσηκωθούν εννοείς φαντάζομαι... οι του Δημοσίου... διότι εμείς αν ξεσηκωθούμε την επόμενη ημέρα θα ψάχνουμε για δουλειά...

Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 20:57
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ξαναγράψει σε ανάλογο νήμα ότι επειδή εδ'ω μέσα γράφουν και πολλοί ΔΥ καλό είναι στους χαρακτηρισμούς νας να είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΛΟιπόν η απάντηση μου είναι η παρακάτω

Τα καθίκια όπως λες είναι αυτοί που πληρώνουν και τους περισσότερους φόρους σε αυτή τη χώρα όχι γιατί το θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Γιατί μπορεί εσύ να δηλώνεις όσα βγάζεις αλλά το συγγενολόι σου και οι φίλοι σου που τυχόν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες κοροιδεύουν όλον το κόσμο δηλώνοντας ποσά κοντά στο αφορολόγητο και έχουν στην κατοχή τους βίλες
και αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ τα οποία για να τα συντηρήσουν χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτά που δηλώνουν.

Το χάλι στο οποίο φτάσαμε σαν χώρα οφείλεται στην μειωμένη παραγωγικότητα του δημοσίου, στην αυξημένη μισθοδοσία των ΔΥ, στον υπερβολικό αριθμό των ΔΥ ,και σε ότι άλλο προσάπτεις στους ΔΥ.
Δεν μπορείς όμως να παραβλέψεις ότι το χάλι μας οφείλεται και στην μη πληρωμή φόρων από τους έχοντες την υποχρέωση βάσει των πραγματικών εισοδημάτων τους,στην ανικανότητα των βουλευτών μας και στον κολοχαρακτήρα μας σαν λαός.
Επομένως κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα δεις την κατακόρυφη πτώση της αγοράς αφού οι ΔΥ ήταν οι τελευταίοι οι οποίοι ξόδευαν χωρίς εγκράτεια σε αυτή τη χώρα όχι γιατί είχαν τα λεφτά αλλά γιατί είχαν τα σίγουρα λεφτά κάθε μήνα.
Είναι λυπηρό να πέφτουμε στην παγίδα των κυβερνώντων οι οποίοι μας θέλουν σε πόλεμο μεταξύ μας και όχι σε πόλεμο εναντίον τους.
Άρα στρέψε τα βέλη σου αλλού και όχι στους ΔΥ με τους οποίους πίνεις καφέ κάθε Τετάρτη και πηγαίνεις και καμία εκδρομή μαζί τους που και που.
Φιλικά πάντα
Γιώργος
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 21:38
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geolag Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ξαναγράψει σε ανάλογο νήμα ότι επειδή εδ'ω μέσα γράφουν και πολλοί ΔΥ καλό είναι στους χαρακτηρισμούς νας να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Τα καθίκια όπως λες είναι αυτοί που πληρώνουν και τους περισσότερους φόρους σε αυτή τη χώρα όχι γιατί το θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Γιατί μπορεί εσύ να δηλώνεις όσα βγάζεις αλλά το συγγενολόι σου και οι φίλοι σου που τυχόν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες κοροιδεύουν όλον το κόσμο δηλώνοντας ποσά κοντά στο αφορολόγητο και έχουν στην κατοχή τους βίλες
και αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ τα οποία για να τα συντηρήσουν χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτά που δηλώνουν.

Το χάλι στο οποίο φτάσαμε σαν χώρα οφείλεται στην μειωμένη παραγωγικότητα του δημοσίου, στην αυξημένη μισθοδοσία των ΔΥ, στον υπερβολικό αριθμό των ΔΥ ,και σε ότι άλλο προσάπτεις στους ΔΥ.
Δεν μπορείς όμως να παραβλέψεις ότι το χάλι μας οφείλεται και στην μη πληρωμή φόρων από τους έχοντες την υποχρέωση βάσει των πραγματικών εισοδημάτων τους,στην ανικανότητα των βουλευτών μας και στον κολοχαρακτήρα μας σαν λαός.
Επομένως κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα δεις την κατακόρυφη πτώση της αγοράς αφού οι ΔΥ ήταν οι τελευταίοι οι οποίοι ξόδευαν χωρίς εγκράτεια σε αυτή τη χώρα όχι γιατί είχαν τα λεφτά αλλά γιατί είχαν τα σίγουρα λεφτά κάθε μήνα.
Είναι λυπηρό να πέφτουμε στην παγίδα των κυβερνώντων οι οποίοι μας θέλουν σε πόλεμο μεταξύ μας και όχι σε πόλεμο εναντίον τους.
Άρα στρέψε τα βέλη σου αλλού και όχι στους ΔΥ με τους οποίους πίνεις καφέ κάθε Τετάρτη και πηγαίνεις και καμία εκδρομή μαζί τους που και που.
Φιλικά πάντα
Γιώργος
σωστοτατος!
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 22:20
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Επειδή τέθηκε το θέμα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας παραπάνω έχω να πω τα παρακάτω.
Εδώ και αρκετά χρόνια ο νόμος που αφορά τις απεργίες στο δημόσιο έχει σαν αποτέλεσμα όλες οι απεργίες που προκηρύσσονται από τους συλλόγους εργαζομένων να βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές όταν έχουν σχέση με το εξωτερικό ώστε να μην δίνεται άσχημη εντύπωση προς τα έξω.Άρα αφαιρεί από τους εργαζόμενους το δικαίωμα της απεργίας.
Εξαίρεση αποτελεί όταν η απεργία προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ.
Οταν σε κάποιους εργαζόμενους ΔΥ οι περικοπές υπερβαίνουν το 50% του μισθού τους από την μία μέρα στην άλλη τότε οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση τους θα διαμαρτυρόταν.
Οι ελεγκτές αυτή τη στιγμή δεν κάνουν λευκή απεργία όπως ακούγεται αλλά τηρούν τις διαδικασίες χωρίς απόκλιση .Θα μου πείτε βέβαια τώρα ότι πριν δεν τηρούσαν τους κανονισμούς ασφαλείας?
Με βάση τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας και το προσωπικό που έχουν μπορούσαν να αυξήσουν τη χωρητικότητα του εναέριου χώρου και έτσι να εξυπηρετούν περισσότερα αεροσκάφη την ίδια χρονική στιγμή.
Η εξυπηρέτηση πολλών αεροσκαφών μέσα στα νόμιμα όρια ασφαλείας εξυπηρετεί όλους .Τις αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν περισσότερα δρομολόγια , τους τουριστικούς προορισμούς που δέχονται περισσότερους τουρίστες ,τη χώρα που δέχεται περισσότερο χρήμα.
Δεν επικροτώ τη συμπεριφορά των ελεγκτών αλλά αν βλέπατε τις συνθήκες εργασίας τους και το άγχος που έχει αυτή η δουλειά τότε θα καταλαβαίνατε για ποιο λόγο αμείβονται και τόσο.Από χρόνια πριν οι ελεγκτές ζητούν την απεξάρτηση τους από το δημόσιο για να μπορούν να προσφέρουν και καλύτερες υπηρεσίες και οι αμοιβές τους να είναι παρόμοιες με των ευρωπαίων συναδέλφων τους.
Ολες οι κυβερνήσεις που πέρασαν αρνήθηκαν αυτό διότι τα χρήματα που εισρέουν στη χώρα από τον τομέα αυτό είναι πολλά και θα τα έχανε το κράτος.
Ο καθένας μπορεί να έχει δίκιο για τον θυμό του όταν περιμένει άδικα την πτήση του.Αλλά οι αεροπορικές εταιρίες έχουν γνώση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα σχετικά με τους ελεγκτές .Παρόλαυτά δεν μειώνουν τα δρομολόγια ώστε ο κόσμος να μην ταλαιπωρείται.
Στο επάγγελμα του ελεγκτή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογική του κατάσταση γιαυτό και ελεγκτές δεν γίνονται όλοι.ΔΥ γίνονται όμως όλοι.
Και κάτι τελευταίο γιατί σας κούρασα.
Το 50% των αμοιβών τους προέρχεται από την Ευρώπη και όχι από τον ελληνικό προυπολογισμό.Τα χρήματα αυτά που εισπράττουν από την ευρώπη φορολογούνται από το ελληνικό κράτος με 40%.
Οταν το κράτος τους κόβει αυτή την αμοιβή χάνει το 40% από την φορολόγηση και το χειρότερο από όλα όταν τους τα κόψει η ερώπη πλέον δεν τα στέλνει στην ελλάδα αλλά τα επιστρέφει στις αεροπορικές εταιρίες που τα πλήρωσαν.
Και το ποιο ωραίο είναι ότι 2 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριν από κάποια χρόνια πήραν δάνεια με υποθήκη τα χρήματα αυτά για 20 χρόνια.
Δηλαδή δανείστηκαν κάποια εκατομμύρια ευρώ και είπαν στους δανειστές τους ότι θα εισπράτετε τα τέλη αυτά για 20 χρόνια.
Εκτός της απώλειας του 40% από τη φορολόγηση πρέπει να βρουν και χρήματα να πληρώσουν τώρα αυτούς τους δανειστές.
Το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο.
Αρα ΒΑΡΑΤΕ τα λαμόγια που μας τα παίρνουν κάθε μέρα και όχι τους ελεγκτές ΔΥ
Περαστικά μας
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 00:55
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Αν και γενικά με κρίνω ως συντηρητικό, υπομένω στωικά οποιαδήποτε μορφή απεργίας είτε με επηρεάζει στην κυκλοφορία, είτε τα σκουπίδια μαζεύονται στην εξώπορτά μου, είτε στερούμαι τα μέσα μεταφοράς, είτε, είτε.....αναλογιζόμενος τα ποτάμια αίμα και τους αγώνες κάποιων που μπορεί να ήταν διαφορετικής νοοτροπίας από μένα πλην όμως δεν δίσταζαν να θυσιάσουν τη ζωή τους για τις ιδέες τους. Στο όνομα του αγώνα αυτών των σύγχρονων ηρώων εξασφαλίστηκε το δικαίωμα της απεργίας και αφού το κόστος ήταν τόσο ακριβό ε, δεν πειράζει ας το εκμεταλλεύονται και κάποιοι προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει. Εάν καταλυθεί κι αυτό η παγκοσμιοποίηση επιτέλεσε το στόχο της στο έπακρο.

7.000.000 παραγωγικών Ελλήνων στραμμένοι εναντίον 1.000.000 ΔΥ, είναι φανερό το ποιος θα νικήσει. Η Κυβέρνηση θα έχει επιτελέσει τις επιταγές των διεθνών διευθυντηρίων χωρίς να έχει κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι. Όταν θα πληρώνουμε την κιλοβατώρα 55 λεπτά (όσα την αγοράζει το κράτος σήμερα από τους ανεξάρτητους παραγωγούς) αντί 11 που την πληρώνουμε σήμερα στη ΔΕΗ, όταν τα νοσοκομεία θα καλύπτουν μόνο νοσηλείες που καλύπτονται ανάλογα με το πακέτο ασφάλισης που μπορείς να πληρώσεις, όταν το αέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης μαζί με τις πάγιες ανάγκες του σπιτιού ηλεκτρισμό-νερό-επικοινωνίες-tv θα αναλώνουν τα 2/3 του μέσου μισθού, όταν το ταμείο ανεργίας θα καλύπτει 3-6 μήνες το πολύ και πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση θα έχουν μόνο όσοι μπορούν να την πληρώσουν, τότε το σχέδιο θα έχει επιτύχει και η παγκοσμιοποίηση θα έχει ολοκληρωθεί.

Η συσπείρωση των πολιτών πέρα από κόμματα και προκαταλήψεις, στυλ ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και άλλες τέτοιες μπαρούφες, που πήγε να γίνει με τους "αγανακτισμένους" εναντίον των επιταγών των διεθνών πολιτικοοικονομικών κέντρων και έδωσε ελπιδοφόρα προοπτική ότι παραμένουμε ακόμα ενεργοί και διαφορετικοί, ξεθύμανε όχι από τα δακρυγόνα και τις κρότου-λάμψεις αλλά από τις αντιδράσεις της άλλης μερίδας των πολιτών εξίσου θιγομένων από την κρίση και τα εκπτωτικά πακέτα καλοκαιρινών διακοπών.

Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο, ακόμα κι αυτή η συζήτηση
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 21:43
mangs1200 Ο/Η mangs1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: athina
Μoto: GS1200R

Απόσπασμα:

+1200 !!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 06-10-2011, 22:19
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:

Φιλικά πάντα
Γιώργος

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις με μία ένσταση.

Ποτέ δεν κατάλαβα πως εννοούνται οι κρατήσεις στο δημόσιο τομέα. Κάποιος αποφάσισε ότι τα μεικτά θα είναι τόσα και στο χέρι τόσα. Με ποιό κριτήριο; Υπό αυτή την έννοια ούτε κρατήσεις υπάρχουν ούτε εφορία πληρώνεται. Είναι απλά λογιστικό χρήμα, δεν τα είχαν ποτέ στην τσέπη οι ΔΥ για να τα βγάλουν και να πληρώσουν ταμεία, εφορία κι ότι άλλο πληρώνει ο ΙΥ ή ο ελεύθερος επαγγελματίες.

Αν κάνω λάθος διαφωτίστε με.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους ΔΥ, χρόνια λέω ότι αν πειραζόταν το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα θα γινόταν σφαγή. Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ εξορθολογισμός διότι κάποιοι βολεύονταν.....
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης